Над 2000 се редят за автографи и снимки с Борисов в Неделино

Над 2000 се редят за автографи и снимки с Борисов в Неделино
Снимка: Агенция „Фокус“
A A+ A++ A

Над 2000 души са се събрали в центъра на Неделино, Смолянско, и се редят около Бойко Борисов, за да се снимат с него или да си вземат автограф. Председателят на ПП ГЕРБ Бойко Борисов беше посрещнат на централния площад в града лично от кмета Стоян Беширов, предаде радио „Фокус“. Пред гражданите кметът Беширов заяви, че община Неделино е първенец по новооткрити работни места и по усвоени европроекти.

„Основна заслуга за това имате Вие и Вашето правителство. От 20 години съм в политиката и вече мога внимателно да преценявам кой с какви намерения влиза в политиката. Аз не бях избран за кмет от Вашата партия, всички партии играха срещу мен, освен ГЕРБ. Аз бях избран като независим кмет, но в нито един момент не съм усетил, че съм чужд на българското правителство във Ваше лице. Имаме 1360 човека на работа по европроекти, как да кажа, че не е така, при условие че ни помагахте. Нямам случай, когато да съм се обадил на ваш министър, за да ме приемат с проблем на Неделино и да са ми отказали среща. Затова днес благодаря на Вас и Вашия екип от името на неделинци“, коментира кметът Беширов на площада в Неделино.

„Когато един изхабен политик по една партийна телевизия казва, че министрите на ГЕРБ откриват едни тротоарчета, как да му отговориш на такъв човек, който не знае, че под тези тротоарчета има канализация, интернет, асфалт. Винаги когато е било необходимо, Вие и Вашето правителство сте ме подкрепяли и затова днес аз и хората сме тук на площада. Казвал съм им как сте ме посрещали. Благодаря най-сърдечно и на г-н Цветанов, и на Вас, че нямахме спортна площадка в Неделино и когато го казах на Цветанов, той ме пита колко пари ни трябват и ми ги дадохте веднага. В момента предстои изграждането и догодина ще направим един сериозен отбор, ще поканим и Вашия и ще видим кой ще е победителят“, каза още кметът Стоян Беширов в центъра на Неделино.

„Уважаеми г-н Борисов, всички ние тук, аз и хората от Неделино, сме дошли по собствено желание да Ви стиснем ръката за всичко, което направихте. Да се обърнем към Вас с молбата да спечелите тези избори и отново да застанете начело на държавата. Вие ни чувате и не правите разлика между българи и турци, не делите хората на етнически принцип. На Вас лично ви пожелавам здраве и успех на 12 май. Национализмът е опасно нещо и се радвам, че никога не се подведохте по него“, каза още кметът на Неделино Стоян Беширов.

#ГЕРБ #Борисов #Неделино #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници