Дженифър Анистън се опитва да забременее с древна терапия

Дженифър Анистън се опитва да забременее с древна терапия
Според източника на сп. „Грация“ Анистън изпробва различни естествени начини да увеличи шансовете си да забременее от годеника си Джъстин Теру. Снимка: ЕПА/БГНЕС
A A+ A++ A

Актрисата Дженифър Анистън се опитва да стимулира своята плодовитост с древна азиатска терапия, разкрива списание „Грация“, предава БГНЕС.

Преди няколко дни звездата се появи на бляскаво събитие с грозни петна по гърба, причинени най-вероятно от вакуума, който е присъщ за терапия с вендузи.

44-годишната актриса се опитва да стимулира своята фертилност с древната азиатска практика.

Според източника на сп. „Грация“ Анистън изпробва различни естествени начини да увеличи шансовете си да забременее от годеника си Джъстин Теру.

„Джен иска да зачене по естествен път и е много открита към алтернативните терапии, които вярва, че ще й помогнат“, споделил неин близък.

След като разбрала, че колежката й Холи Бери ще става майка на 46 години, Анистън се въодушевила много от идеята да има бебе.

Актрисата Гуинет Полтроу била първата, която разкрила, че терапията с вендузи може да насърчи плодородието.

Основната идея на вендузите е да извлекат токсините от организма и да донесат нов свеж приток на кръв, като стимулират кръвообращението и намалят стреса и напрежението.

„Това е брилянтно решение за безплодие, което може да помогне на жените, които са здрави, да имат деца и на по-късен етап от живота си. Едни от основните проблеми, които често пречат на жените да забременеят, са стресът и напрежението в определени части на тялото“, обясниха експерти.

#Дженифър Анистън

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници