Кунева: Възмутени сме от арогантността на Борисов

Кунева: Възмутени сме от арогантността на Борисов
Меглена Кунева изрази възмущението си от изказването на Бойко Борисов. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

"Уви, надеждите за нормална предизборна кампания и възможност гражданите да изберат най-разумния път за излизане от кризата, бяха за пореден път разбити и опорочени от г-н Бойко Борисов и началника на предизборния му щаб г-н Цветан Цветанов с тяхното грозно и изключително арогантно изявление по повод българските пенсионери"

Това заяви в прессъобщение председателят на "Движение България на гражданите" Меглена Кунева. Припомняме, че по време на откриване на кампанията на партията си Борисов заяви, че не ГЕРБ, а българските пенсионери са изяли фискалния резерв.

"Ние от "Движение България на гражданите", нашите съмишленици, симпатизанти и много хора, които ни потърсиха, сме възмутени и персонално обидени от зададения тон на изборната кампания. Няма оправдание за агресивността на един политик, който да си позволява да настройва цели групи български граждани едни срещу други в и без това изтормозено и разделено общество без път и посока", допълва тя и поиска Борисов публично да се извини за думите си.

В петък започна кампанията за избор на народни представители за 42-то Народно събрание на България.

#Цветан Цветанов #ГЕРБ #Бойко Борисов #Меглена Кунева #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници