Плевнелиев към партиите: Поемете ясни ангажименти

Плевнелиев към партиите: Поемете ясни ангажименти
Компроматите няма да впечатлят българския избирател, смята президентът Росен Плевнелиев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Чуйте хората, поемете ясни ангажименти. Работете за доверие. Не обещавайте всичко“, с този призив президентът Росен Плевнелиев се обърна към участниците в изборната надпревара.

„Хората ще дадат своето доверие на тези, които дадат реалистични и изпълними обещания“, каза президентът в обръщение по повод началото на предизборната кампания, цитиран от „Фокус“.

Плевнелиев призова към отговорна и позитивна политическа кампания и подчерта, че компроматите няма да впечатлят българския избирател.

„Нека работим за позитивна кампания, нека да направим така, че този, който ще изгуби изборите, да стисне ръката на този, който ще спечели изборите. Което за съжаление досега в България никога не се е случвало“, каза още Плевнелиев.

По повод заканата на БСП да изтегли представителите си от ЦИК и РИК Плевнелиев призова всички партии да имат повече смелост и вяра в закона и във възможностите на институциите.

"Политическите партии ще търсят удобното извинение, ще говорят за фалшификации, ще говорят за нередности. Но аз ги съветвам по-скоро, ако те искат да подкрепят българската държавност, нека да подкрепят усилията на ЦИК и всички останали в организационното подготвяне на изборите“, каза Плевнелиев.

#Росен Плевнелиев #избори #ЦИК #РИК

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Избори 2013
Последно от Избори 2013

Всички новини от Избори 2013 »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници