ЧЕЗ подари безплатни сметки за още 1346 лева

ЧЕЗ подари безплатни сметки за още 1346 лева
От началото на кампанията са раздадени 3402 лева, обяви регионалният мениджър на ЧЕЗ за България Петър Докладал. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Вече 75 клиенти на ЧЕЗ се радват на наградите си от кампанията „Лоялността ви се отплаща“, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Още 25 клиенти на ЧЕЗ спечелиха безплатни сметки за електричество на стойност 1346 лева.

Печеливши тази седмица са потребители от общините Кнежа, Видин, София, Ловеч, Козлодуй, Гоце Делчев, Невестино, Плевен, Лом, Перник, Сандански, Тетевен и Брезник.

„Стартирахме кампанията в края на март и вече раздадохме общо 3402 лв. Идеята за инициативата възникна в резултат на желанието ни не само да благодарим на коректните ни клиенти, но и да ги подпомогнем ефективно“, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

В рамките на инициативата ЧЕЗ ще раздаде общо 600 безплатни сметки на лоялните си клиенти.

В ежеседмичните тегления участват автоматично всички битови потребители, които са заплащали задълженията си в срок през последните 12 месеца.

Компанията информира персонално всеки изтеглен клиент на посочените от него контакти за обратна връзка, а клиентските номера на печелившите участници се публикуват и на интернет страницата на компанията – www.cez.bg в секцията „Бъдете информирани“.

Кампанията „Лоялността ви се отплаща“ е поредната стъпка от мерките, които ЧЕЗ предприе за облекчение и улеснение на своите клиенти.

Компанията въведе гъвкави планове за разсрочване на плащанията, увеличи периода за безлихвено плащане на сметките от 10 на 20 дни, започна кампания „Бъдете информирани“ и разкри първата в България институция Енергиен омбудсман.

ЧЕЗ предвижда и създаването на независим Потребителски съвет с цел провеждане на по-ефективна потребителска политика.

#ЧЕЗ #Кнежа #Видин #София #Ловеч #Козлодуй #Гоце Делчев #Невестино #Плевен #Лом #Перник #Сандански #Тетевен #Брезник #Петър Докладал

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Енергетика
Последно от Енергетика

Всички новини от Енергетика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници