Станишев: Нито месия, нито юнак на коня ще ни решат проблемите

Станишев: Нито месия, нито юнак на коня ще ни решат проблемите
„За първи път от 1997 г. едно правителство беше изгонено от протести. Чудя се на наглостта им те да кажат „дайте ни още един мандат", коментира Сергей Станишев. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

„Няма месия, универсален спасител, юнак на коня, който да ни реши всички проблеми", обяви лидерът на БСП Сергей Станишев пред Нова телевизия.

Всеки нещо обещава, но нашите обещания са много премислени, защото си даваме сметка какво е наследството на Бойко Борисов, коментира Станишев, цитиран от "Дарик".

„В този парламент се приеха близо 70 лобистки закона - в кой мандат е имало подобна тенденция? Създаваха се изкуствени правила, които унищожаваха конкуренцията и смазаха дребния и средния бизнес", коментира Станишев.

„Дребният и среден бизнес създава най-много заетост в България и причината за гигантската безработица в България, за тези 400 000 загубени работни места, е точно това, че той беше смазан", подчерта той.

„Далеч съм от мисълта, че управлението, което ръководих, беше съвършено", призна Станишев.

„За първи път от 1997 г. едно правителство беше изгонено от протести. Чудя се на наглостта им те да кажат „дайте ни още един мандат", коментира още лидерът на социалистите.

#Сергей Станишев #Бойко Борисов #избори

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници