Дянков няма да е в листите на ГЕРБ

Дянков няма да е в листите на ГЕРБ
Цветан Цветанов се обзаложил още преди два месеца с Бойко Борисов, че ГЕРБ ще има над 100 депутати в новия парламент. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Бившият финансов министър Симеон Дянков няма да бъде в листите на ГЕРБ и в следващото управление, обяви зам.-председателят на партията Цветан Цветанов пред ТВ7.

Той уточни, че Дянков не е номиниран от нито една от структурите. По думите му не всички министри от кабинета „Борисов" ще влязат в листите.

„ГЕРБ ще има над 100 депутати в следващия парламент", категоричен бе Цветанов.

Той сподели, че както и преди изборите през 2009 г., отново се е хванал на бас още преди два месеца с бившия премиер Бойко Борисов, че партията ще има над 100 депутати.

"Бойко Борисов ще бъде в листите на ГЕРБ и той ще бъде водач в две от най-дългите листи в многомандатните райони в страната", посочи Цветанов, цитиран от „Фокус".

Бившият вътрешен министър призна, че от пет дни се занимава само с листи от 8:00 до 20:00 часа.

„ГЕРБ е доказала, че парашутисти не спуска и всъщност реденото на листите в голямата си част е функция на структурите по места. Всички номинации са приключили на 18 март. Другата седмица около сряда-четвъртък ще бъдем готови, за да докладваме пред Изпълнителната комисия", поясни Цветанов.

#Цветан Цветанов #Бойко Борисов #избори #депутати #Симеон Дянков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници