Цветанов: Флоров е назначен за шеф на ГДБОП от предишните

Цветанов: Флоров е назначен за шеф на ГДБОП от предишните
Цветан Цветанов внесе в Централната избирателна комисия документите на ГЕРБ за регистрация на партията за участие в парламентарните избори на 12 май. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Станимир Флоров е назначен за директор на ГДБОП от януари 2009 г. лично от министър Михаил Миков, заяви бившият министър на вътрешните работи Цветан Цветанов при внасянето на документите на ГЕРБ в ЦИК.

„Когато съм бил министър на вътрешните работи, просто съм продължил да работя с този професионален екип, който реално беше назначен от предшественика ми и от предшествениците, защото когато съм бил министър, съм се ръководил само и единствено от професионализма на хората“, каза Цветанов, цитиран от „Стандарт нюз“.

Според бившия министър  лидерът на БСП Сергей Станишев се чуди как да изнесе дебата и проблемите от неговата политическа формация, затова гледа да го прехвърли към политическо говорене извън политическата му формация, каза още Цветанов.

Повод за коментара на Цветанов е казаното от Станишев при срещата му с премиера Марин Райков, че в МВР продължават да работят хора, близки до Цветанов, като директора на ГДБОП Станимир Флоров.

#Станимир Флоров #ГДБОП #Михаил Миков #Цветан Цветанов #ГЕРБ #ЦИК #Сергей Станишев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Вътрешна политика
Последно от Вътрешна политика

Всички новини от Вътрешна политика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници