ГЕРБ раздава сечища като за последно

ГЕРБ раздава сечища като за последно
Целта е да се предостави гора за сеч на близки до ГЕРБ фирми преди изборите, категоричен е инж. Михалевски. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

ГЕРБ раздава като за последно сечища на приближени фирми, алармира народният представител от Коалиция за България инж. Димчо Михалевски, съобщиха от офиса на депутата.

Михалевски отправи публично предупреждение към директора на Южно-централното държавно предприятие инж. Ботьо Арабаджиев да спре да изпълнява политически поръчки на партия ГЕРБ, предаде БГНЕС.

Михалевски обясни, че директорът на горското предприятие, което отговаря за горите в почти цяла Южна и Централна България, е пуснал писмо до всички поделения на службата да предоставят до 14.00 часа в четвъртък информация за това каква налична дървесина е останала за сеч до края на 2013 г.

„Целта е да се предостави гора за сеч на близки до ГЕРБ фирми преди изборите“, категоричен е инж. Михалевски.

Той подаде сигнал, че миналата седмица предприятието, ръководено от инж. Арабаджиев, е предоставило на близката до ГЕРБ фирма - „Глобъл пропърти консулт“ от Сърница, 10 000 кубически метра едра строителна дървесина на корен на цена минимум 20 лв. под пазарната.

„Ако не спре това действие от страна на Арабаджиев, незабавно ще му бъде потърсена както административна, така и съдебна отговорност“, категоричен е депутатът.

#Коалиция за България #ГЕРБ #гори #фирми

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Околна среда
Последно от Околна среда

Всички новини от Околна среда »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници