Прокуратурата проверява „Енерго-Про“ във Варна

Прокуратурата проверява „Енерго-Про“ във Варна
Протестите във Варна са най-масовите. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Анализ на извършените разходи и отчетените приходи е предмет на проверката в „Енерго-Про“, съобщиха от Окръжна прокуратура - Варна.

В изпълнение на разпореждане на главния прокурор Сотир Цацаров от вчера от 11.00 часа екип от прокурори от Окръжна прокуратура - Варна, и Районна прокуратура - Варна, ръководени от окръжния прокурор Владимир Чавдаров, както и служители на Централно управление на НАП - София, започнаха проверка в търговските дружества на „Енерго-Про“ ЕАД, предаде Информационна агенция „Фокус“.

Предмет на проверката е анализ на извършените разходи по видове – технологични, за външни услуги, по договори за управление и контрол, аутсорсвани дейности; сделки между свързани лица; реалност на отчетените инвестиции; анализ на отчетените приходи по продажби в страната и в чужбина. Период на проверката е 1 януари 2010 – 31 декември 2012 г., а срокът за завършване на проверката – 22 март 2013 г. Разпореждането бе връчено на оторизирани представители на „Енерго-Про“, които оказват пълно съдействие на проверяващия екип.

#Енерго-Про #Варна #прокуратурата #Сотир Цацаров #Владимир Чавдаров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Енергетика
Последно от Енергетика

Всички новини от Енергетика »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници