Зелените поискаха оставка на целия кабинет

Зелените поискаха оставка на целия кабинет
Време е за оставка на Правителството, разпускане на Народното събрание и свикване на Велико народно събрание за нова конституция, обявиха Зелените. Снимка: БГНЕС
A A+ A++ A

Време е за оставка на Правителството, разпускане на Народното събрание и свикване на Велико народно събрание за нова конституция и после честни избори с безплатни представяния на партии и платформи по обществените радио и телевизия, обявиха в своя позиция ПП "Зелените".

Политическата ситуация в страната придоби необратими последствия, се посочва в позицията, цитирана от БГНЕС.

След днешното решение за унищожаване на Национален Парк Пирин в услуга на монополна компания с офшорни капитали управляващите показват за сетен път, че работят в услуга на олигархията и монополите, заявяват от "Зелените".

„Зелените сме уверени във възможностите за промяна и сме готови да работим с други организации, извън политическия картел от последните 10 години, за нейното осъществяване. Призоваваме българските граждани да участват в протестите срещу монополите и политическото статукво! Призоваваме към ненасилие от страна на протестиращите и полицаите!", се казва още в изявлението.

#Зелените #Национален парк Пирин

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Околна среда
Последно от Околна среда

Всички новини от Околна среда »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници