Студено начало на седмицата, но до 10 градуса в събота

Студено начало на седмицата, но до 10 градуса в събота
В петък и събота ще остане меко, с дневни температури от 3-4 до 8-9, на места в югозападните райони на страната ще дотисгне дори до 10 градуса. Снимка: БГНЕС, архив
A A+ A++ A

Следващите дни от започналата седмица ще бъдат студени, с минимална вероятност бъдат надминати ниските температури от средата на декември, съобщиха от НИМХ.

В понеделник времето ще остане облачно, с превалявания от сняг, които по-късно ще отслабват и спират, а дневните температури ще се задържат от минус 3 до 4 градуса.

Във вторник ще бъде студено, почти без валежи, освен в крайните източни райони на страната, където е възможно да превали слаб сняг.

Минималните температури сутринта ще са от минус 9 до минус 4 градуса, а през деня ще останат под нулата почти навсякъде в страната - от минус 4 до 1 градуса.

В сряда времето ще остане студено, с минимални температури на някои места в страната от минус 12 и минус 11 до минус 5 и максимални от минус 4 до плюс 2-3 градуса.

В четвъртък времето ще започне да се затопля, като минималните температури ще се повишат с 2-3 градуса, а дневните ще бъдат от минус 1 до плюс 5.

В петък и събота ще остане меко, с дневни температури от 3-4 до 8-9, на места в югозападните райони на страната ще дотисгне дори до 10 градуса.

#време #сняг #януари #студено

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Околна среда
Последно от Околна среда

Всички новини от Околна среда »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници