Вижте Магдалена от "Ергенът" преди корекциите

Вижте Магдалена от "Ергенът" преди корекциите

бТВ

A A+ A++ A

Най-възрастната участничка в "Ергенът“ грабва и сърцето, и пръстена, и победата във формата. Става дума за Магдалена Томова. Варненката, която е с 8 години по-голяма от Алек Младенов, печели третия сезон на шоуто, а информацията е потвърдена неволно дори от самите продуценти. "Господари на ефира“ се натъкнаха на грандиозен гаф, който потвърждава победата на Маги още в пилотния епизод на предаването.

Барбара от "Ергенът": Аз съм повече мъж от всички "ергенчета" досега

В него се вижда как дама, облечена в булчинска рокля, върви към Алек, за да получи прословутия годежен пръстен и признанието, че е негова избраница. Въпреки че лицето ѝ не се вижда, ръката ѝ влиза в кадър, а на нея ясно си личи татуировка, каквато само Маги има. Слабостта и трепетите на бизнесмена към варненката са ясни още от самото начало на шоуто, но зрителите са разделени на лагери и мнозина не симпатизират на блондинката от Варна.

Лъжа, след мъжа: Маги и обвързаната Габи - приятелки от години СНИМКИ

Преди дни в интернет се появиха нейни архивни снимки, на които тя все още няма пластични операции. От кадрите се вижда, че Томова е вложила хиляди левове в тунинг – уголемила е устните си, оперирала е носа си и си е поставила силиконови импланти в гърдите, но въпреки изпипаната визия досега така и не е открила любовта. За 36-годишната бивша носителка на титлата "Мис Варна“ се твърди още, че имала бурно любовно минало.

В медиите усилено се говори, че е била изгора на Слави Трифонов и Григор Димитров. Самата тя пък сподели, че е преживяла връзка с насилник още на 18 години. Наложило се да избяга от тогавашния си приятел в София, за да се спаси от тормоза и да продължи живота си. Тя намекна дори, че е преминала през ситуация, сходна с тази на Дебора от Стара Загора, която бе нарязана с макетен нож от приятеля си Георги, припомня "Ретро".

#"Ергенът"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници