25 години по-късно: "Спасители на плажа" се завръща

25 години по-късно: "Спасители на плажа" се завръща

стоп кадър

A A+ A++ A

"Спасители на плажа" ще се завърне на екрани след 25-годишна пауза.

Шоуто, проследяващо група спасители от Лос Анджелис, се превърна в един от най-гледаните сериали в света за 11 сезона между 1989 и 1999 г.

Компанията, която притежава правата потвърди, че римейкът ще бъде излъчен по Fox, след като сподели статия в X (бивш Туитър).

Новите серии ще запазят същия екип от продуценти от оригинала - но не е ясно дали феновете ще могат да видят някои от старите си любимци отново на плажа.

Дейвид Хаселхоф и Памела Андерсън бяха сред актьорите, които имаха ключово участие в оригинала и все още не е известно дали ще играят някаква роля в новата итерация.

През 2020 г. Ерика Елениак, която играе ролята на Шони Макклейн от първия епизод до 1992 г., каза пред Sky News, че не изключва завръщане.

„Бих се завърнала в "Спасители на плажа", но не мисля, че отново ще нося червен бански костюм“, каза тя.

„Или лилаво, или който и да е цвят, честно казано. Ще зависи от много неща, ще зависи от историята, това ще бъде огромно. Историята и текстът ще бъдат огромни.“

Според няколко материала официалното описание ще гласи: „Дръзки океански спасители, девствени плажове и емблематични червени бански костюми се завръщат, заедно с цяло ново поколение спасители, които се ориентират в сложни, объркани лични животи в това изпълнено с екшън рестартиране."

#Спасители на плажа

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници