Няма връщане назад: Отварачката подала молба за развод с Миро Дзвера?

Няма връщане назад: Отварачката подала молба за развод с Миро Дзвера?

Фейсбук

A A+ A++ A

Мария и съпругът ѝ Мирослав Соколов са разделени и този път е окончателно. Това научи HotArena от свои източници, които разкриха, че певицата е подала молба за развод.

След поредното жестоко скарване, двамата отново се бяха събрали в началото на годината, но щастието не трае дълго. Този път връщане назад няма да има и раздялата е окончателна.

В социалните мрежи крахът в отношенията им също може да бъде забелязан. Мария е изтрила всичките им общи снимки и вече не се представя с фамилията Соколова. На феновете ѝ пък им направи впечатление, че съпругът ѝ не беше в публиката за подкрепа по време на първия ѝ лайф в „Като две капки вода“.

През годините двамата имаха няколко драматични раздели, като една от тях приключи с арест за Соколов. В полицията бе подаден сигнал за домашно насилие, който в последствие изпълнителката оттегли.

Това е трети развод за Мария. С първия ѝ съпруг Митко Андонов, от когото има дъщеря, певицата се разведе след изневери от негова страна. През 2015-а последва сватба с милионера Християн Гущеров, но 3 години по-късно и тази приказка приключи.

#Мара Отварачката #Миро Дзвера

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »