Отварачката най-сетне си призна: Развеждат се с Миро Дзвера

Отварачката най-сетне си призна: Развеждат се с Миро Дзвера

Инстаграм - архив

A A+ A++ A

Вече официално е факт! Фолк певицата Мария публично потвърди за развода си с Мирослав Соколов. Изпълнителката на „Спомен“ е категорична, че отношенията й със съпруг номер 3 са приключили.

„Подадох молба за развод по взаимно съгласие. Надявам се да съм оставила само хубави следи след себе си“, сподели Мария в интервю за „Уикенд“. И добави: „Това, което може да ме отврати, са предателството, лъжата, изневярата и ниските страсти. Когато човек злоупотреби, си тръгвам – и в главата, и в сърцето си“.

Макар да не разкрива пряко каква е причината за развода, от думите й става ясно, че най-вероятно поводът са поредица от изневери от страна на Миро.

През годините двамата неколкократно се разделяха, като последния път Мария дори бе подала жалба в полицията за домашно насилие. В последствие я оттегли.

„Прагът ми на търпимост е много висок. Не смятам, че всеки е такъв, какъвто е, и не се променя. Винаги се боря докрай. Когато простиш на интелигентен човек, то той ще го оцени. Ако обаче е на ниски вибрации, той отчита твоята прошка едва ли не като проява на глупост и си позволява пак и пак, и пак…“, продължава с изповедта си Мария.

На въпроса дали няма притеснения, че Миро ще си поиска подаръците след развода, певицата отговаря уклончиво: „Не знам защо в медийното пространство се твърди, че едва ли не живея като принцеса. Тя, принцесата, не бяга от замъка“.

#Мара Отварачката #Миро Дзвера

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници