Диана Димитрова разтърси родния театър с голяма бомба

Диана Димитрова разтърси родния театър с голяма бомба
A A+ A++ A

Диана Димитрова хвърли няколко бомби наведнъж с последния си пост в социалните мрежи, а последствията от тях, както се казва, тепърва ще се разгръщат в публичното пространство. Причината са слуховете за актрисата, които явно не са я оставили равнодушна.

Ето какво гласи поста й:

"Реших да направя една сладка класация на ТОП 3 слуховете по мой адрес, които реално се разпространяват в актьорската гилдия от ''дами''. Една от тях директно ме попита (видимо глътнала няколко уискита) - Диана, кажи за детето!? Доста се посмях, но тя беше сериозна и перманентно пияна и искаше да знае.

1-во: Разбрах, че преди години съм родила ииии сега ще Ви втрещя, родила съм и съм изоставила детето си в дом! (Вру има сестра или братче или то само ще се определи)

2-ро: Преди година ''сериозни'' сайтове са написали статии, че съм бременна и не знаем кой е бащата. ( Разбира се, как ще знаем, Коледа мина)

3-тото си го знаете ''Мили, хора пазете си децата''

Преди няколко месеца видяхте документите, които качих свързани с дарения за деца, които съм правила през годините. Тихо. Доброто се прави тихо. Получих цялото съдействие на клиниките, юристите и докторите за тези сертификати.

Имам цялата любов и уважение от тях и тя е взаимна. Те спасяват животи! Тогава за мен, не е имало смисъл да притежавам доказателства или да ги показвам, е, наложи се. Три детски книги, стотици картички от деца и няколко поискани съвета от деца в правилния момент, които съм давала и те промениха хода на животите им в най-хубавата посока. Защото съм там, и винаги ще съм там, за тях.

Да поразсъждаваме. От кого тръгват тези слухове? Изминаха три години от битката при Кауфланд за тоалетна хартия. Сигурна съм, че тези слухове са тръгнали от хора на опашката. Или от хора, които просто не могат да понесат, че аз съм от село Кайнарджа, че съм приета първа по успех в ''Национална художествена академия'' и че съм приета първа по успех в ''Националната академия за театрално и филмово изкуство''.

Защо? Тази омраза и завист само ги разболява. Не, те не го усещат, но идва денят. Няма как да не ми е гадно, но преминава през мен за кратко, като мирис от бунище по пътя. Аз знам какъв човек съм. Знам, колко силна съм по дух, усмихвам се и прощавам. Но ми става ми тъжно за тях, защото кармата не прощава.

Преди да са тръгнали други грозни слухове, скъпи хора, трябва да знаете, че напускам театъра. Не ме виждате никъде по телевизията, защото отказвам участия. Приета съм в една от най-добрите академии в света за 3D и 2D анимация! Успях да се преборя на изпитите! За мен беше чест да бъда Ирина в театъра след голямата - Невена Коканова! 63-тото последно представление с мое участие ще бъде в София. Беше чест и да съм д-р Огнянова, въпреки трудностите и да притежавам най-ценната награда, тази от Вас за най-любима актриса.

Нямам нито една гнусна реклама, с която да Ви лъжа, въпреки хилядите предложения.

Винаги съм била откровена до болка и заради това не съм удобна.

Винаги съм била откровена до болка в интервютата си и в действията си.

Винаги съм била тази, която ще каже истината."

#Диана Димитрова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Общество
Последно от Общество

Всички новини от Общество »

Акценти

Анкета

Одобрявате ли забраната за реклама на хазарт в медиите