Взривиха нета! Азис и Фики в скандален дует с нецензурни думи, пеят за раздяла и наркотици

Взривиха нета! Азис и Фики в скандален дует с нецензурни думи, пеят за раздяла и наркотици

Стоп кадър/YouTube

A A+ A++ A

Азис и Фики представиха новото си парче на Свети Валентин. Те бързо трупат гледания, въпреки че песента не струва нищо. Хората влизат само от интерес да видят за какво става въпрос. Двамата са изкопирали визията на световни звезди.

Текстът обаче е направо безумен. Би трябвало СЕМ да се сезира веднага. Фразите в песента са просто недопустими.

Феновете на лекия жанр са предимно малки деца, не би било редно да слушат подобни глупости.

Кралят на фолка пее: "Линия, две и три! Колко да чертая за да не боли", внушавайки колко е хубаво да се шмърка кокаин и как болката спира.

Но най-ужасното е целия текст е фразата: "Ето взимай този нож ела наръгай ме. Да се свършва вече искам болката да спре", която тласка към агресия и смърт.

Дизайнерката Евгения Борисова е единствената от известните личности, която изрази мнение по въпроса.

Ето какво пише тя:

"Да ме извиняват всички чалга маниаци за краткия обзор в следващите редове, но на това аз му казвам ТОТАЛНА ПРОСТОТИЯ. Децата ми вече са пораснали и благодаря на Бог, че независимо от сложните отношения с баща им, успях да ги възпитам като достойни мъже, с които се гордея с цялото си същество, но има деца които сега порастват и се опитват да се впишат в компания или среда. Това може би ще е част от техния химн..... "Изрод ли си, змия ли си, ето взимай този нож наръгай ме, шибани нещастници, линия една или две да начертая да ми мине, върви на майната си". Не искам да анализирам повече това падение....къде е СЕМ, КАВО Е ТОВА БЕ ??????Толкова ли изпростяхте, че да слушате тея помий. Не ме интересува кой какво ще пише и кой ще се почувства засегнат. Това за слушане ли е? Знаете ли как се програмира в подрастващата психика такъв текст.... Бясна съм! Жалка работа".

Източник: Блиц


Последвайте ни в Twitter и Facebook

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници