Лиляна Павлова - бременна?

Лиляна Павлова - бременна?
A A+ A++ A

Бременна за трети път на 46-годишна възраст е бившата регионална министърка Лиляна Павлова.

Тя разбрала, че е в очакване на мъжка рожба, малко след като през есента на миналата година изтече мандатът ѝ като вицепрезидент на Европейската инвестиционна банка. На сладкия пост тя прибираше по 600 хиляди лева годишна заплата. Умишлено Павлова не поела нов работен ангажимент, защото се очаква третото дете да се появи на бял свят през лятото. Близки до ексминистърката споделят, че бебето пак щяло да бъде момченце, а щастливият татко е бизнесменът Парашкев Кръстев – новият мъж до Павлова. В интернет форуми за бъдещи майки потребителките споделят, че редовно я засичат на контролни прегледи.

Припомняме, че връзката на Лиляна с новия ѝ партньор е вече на няколко години и е официална. Тя за пръв път го дари със син в края на 2022 г., когато бе на 44. Някогашното острие на ГЕРБ съжителства на семейни начала с бизнесмена и бивш шеф на държавното предприятие "Автомагистрали" в столицата Парашкев Кръстев. Познанството им датира още от времето, когато Павлова оглавяваше Министерството на регионалното развитие и благоустройството, тъй като тогава двамата с Кръстев работели пряко заедно. Кога обаче между тях е пламнала искрата на любовта, не е съвсем ясно.

Лиляна се разведе официално с първия си мъж Пламен Николов през 2021 г. Двамата имат една пораснала дъщеря София, която е ученичка. Към момента екссъпругът на бившата министърка също има нова половинка до себе си, с която споделят един покрив. Разводът им с Павлова обаче мина тихомълком и за него се разбра едва когато стана ясно, че тя е в очакване на второ дете от друг мъж.

Двамата обаче са запазили нормални приятелски отношения след раздялата. Общата им щерка прекарва време и с единия, и с другия. Тя е изключително привързана и към братчето си. Била много щастлива, че ще става кака отново. През миналото лято бившата министърка, новият партньор и двете деца бяха на изключително дълга ваканция в Созопол, където Кръстев има морска хасиенда.

В София пък богаташът притежава палат за близо половин милион лева. Парашкев Кръстев бе уволнен от държавния пост, който заемаше, след трагичен пътен инцидент в един от тунелите на автомагистрала "Хемус" през 2017 г. За личния му живот подробности няма и не се знае дали, преди да се залюби с Павлова, с която очакват втори наследник, е бил женен и има ли други деца.

Засега бившата министърка не е минала втори път под венчилото, макар носи огромен пръстен с бляскав камък, което може да означа, че вече е получила предложение за брак, пише "Ретро".


#Лиляна Павлова #бременна

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници