Неочаквано! Популярна финалистка в "Ергенът" изскочи от любовното тефтерче на Слави

Неочаквано!  Популярна финалистка в "Ергенът" изскочи от любовното тефтерче на Слави

Стоп кадър/ФБ/Слаи Т. Трифонов

A A+ A++ A

Феновете на любовното риалити "Ергенът" са в трескаво очакване на новия сезон на най-гледаното шоу в родния ефир, като вече е ясно и коя е една от претендентките за сърцето на младия и синеок бизнесмен Алек Младенов.

От рекламното промо за третия сезон красива блондинка издава, че срещата ѝ с Алек я е накарала да повярва в любовта от пръв поглед. Дамата е популярно лице в социалните мрежи – носителката на титлата "Мис Варна" за 2006 г. Магдалена Томова, пише retro.bg.

СНИМКИ Тайната падна: Ето кой е футболистът до ергенката Габриела

Хубавата Маги се представя като тв водеща, любител на пътуванията и мечтател. Най-вероятно желанието ѝ да срещне принца на бял кон я е провокирало и да се запише за участие в новия сезон на "Ергенът", след като миналата година именно риалитито събра пианиста Евгени Генчев и годеницата му Валерия, които продължават да са силно влюбени и заедно повече от година след финала на техния сезон.

От публичните кадри на блондинката става ясно, че тя е една от най-близките приятелки на певицата Маги Джанаварова и освен това има пораснала дъщеря от предходна връзка. В известния интернет форум "Бг Мама" обаче се появиха и още пикантерии около миналото на Маги Томова. Коментиращите новия сезон на "Ергенът" потребителки издават, че всъщност бившата миска била и бивша изгора на Слави Трифонов. Те дори се шегуват, че човекът, възпял френската гимназия, и момчето, оглавявало хора на френската гимназия, са вече баджанаци.

Майтапът идва оттам, че един от чалга хитовете на Трифонов е посветен именно на елитното столично школо, където пък навремето е учил "Ергенът" Алек Младенов. Малцина знаят, че риалити героят има певчески талант и е оглавявал училищния хор, докато е бил гимназист. Не е ясно кога и как е приключила аферата на Слави с Маги Томова, но предвид афинитета му към русокоси миски от Варна, никак не е изненадващо, че и тя е попаднала в полезрението му и е успяла да спечели място в любовния му тефтер. Всъщност двете най-сериозни връзки на Трифонов, стигнали почти до годеж и сватба, са с бившата моделка и настояща психоложка Маги Ангелова и ексбалерината Мартина Огнянова, и двете родом от Варна.

Според запознати Маги Томова стигала до финала на "Ергенът" заедно с друга самотна майка – Надежда Вишева, както и трета, засега мистериозна дама. Дали ергенът Алек обаче е избрал варненката за победителка, феновете на предаването могат само да гадаят.

#Слави Трифонов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници