Нострадамус шокира с предсказание - Хари става крал

Нострадамус шокира с предсказание - Хари става крал

БНТ

A A+ A++ A

В средата на януари 2024 г. Бъкингамският дворец обяви, че кралят ще влезе в болница за няколко дни поради увеличена простатна жлеза.

Новината разтревожи британците, но не толкова, колкото тази за операцията на Кейт Мидълтън.

На фона на информацията, че принцесата на Уелс ще се лекува и възстановява в продължение на няколко месеца, съобщението за интервенцията на краля звучеше далеч по-спокойно и обнадеждаващо.

Докато дворецът не излезе с изявление на 5 февруари, че уголемяването на простатата е било свързано с рак.

Тези обаче, които се интересуват от астрология и се ровят из пророческите послания на предците ни, не бяха изненадани от новината.

Те са наясно, че още през 14-ти век Нострадамус е предсказал, че през 2024 г. „кралят на островите“ ще слезе от трона и ще бъде заменен от „този, който няма знака на крал“ - анализатори на пророческите стихове на известния френски пророк веднага съзряха в последния именно принц Хари, пише woman.bg.

И въпреки че преди това прорицателят беше точно предсказал годините от живота на Елизабет II, както твърдят някои от експертите по разшифроване на стиховете му, първоначално бе трудно да се повярва в прогнозата.

Първо, защото Чарлз имаше всички предпоставки за дълголетие - родителите му живяха повече от 90 години и висококачествената медицинска помощ на краля трябваше да го защити.

И второ, защото принц Хари не е най-близкият наследник на трона. Ако Чарлз III почине или абдикира, тогава на престола ще се възкачи принц Уилям, а ако и той не може, тогава на ред е неговият син Джордж.

Тук обаче също има противоречия - а именно, при определени обстоятелства Хари все пак може да заеме трона. В средата на януари, както отбелязахме вече, Кейт Мидълтън влезе в лондонска клиника за коремна операция - мнозина обаче не вярват, че принцесата няма сериозно заболяване.

Основните аргументи за това са дългата рехабилитация (Кейт няма да се появява публично до Великден) и фактът, че Уилям е взел отпуск, за да се грижи за съпругата си (подобна практика е рядкост за бъдещия крал). Поради последното, предполагат експерти, принц Уилям може да не се качи на трона в определеното време.

Принц Джордж в този случай също няма да може да приеме трона поради непълнолетието си. Това означава, че Великобритания ще бъде управлявана от регент - който може да бъде Хари. Макар някои коментатори да отбелязват, че Хари с американския си паспорт не е подходящ кандидат за регентство, такъв изход не е и невъзможен, тъй като той все още е принц.

Експертите по кралските семейства обаче не препоръчват хората да се паникьосват. Колоректалният рак, особено ако бъде открит в ранен стадий, в повечето случаи е лечимо заболяване.

#Нострадамус

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници