Куката: Бях твърдо против за нов сезон на "Под прикритие"

Куката: Бях твърдо против за нов сезон на "Под прикритие"

стоп кадър

A A+ A++ A

"Аз бях един от най-големите противници за продължение на "Под прикритие". Но когато дойде шансът, се замислих. Казах си дали аз съм човекът, който трябва да каже на зрителите: "Не, вие няма да гледате любимия си сериал". Все пак знаете, че отдавна моят приоритет вече не е да съм актьор, а режисьор".

Това каза Мариан Вълев пред камерата на woman.bg относно шестия сезон на "Под прикритие".

"Казах си, че щом зрителите го искат, разбира се, че ще го направим. Аз съм това, което съм, благодарение на "Под прикритие". Няма защо да се лъжем за това. За хубаво или лошо този сериал даде тази слава за името ми."

"Аз съм актьор и играя роли. Героите, лоши или добри, са такива, каквито са. Винаги ми е било трудно относно изграждането на образа ми. Ако един актьор каже аз доволен от работата, която свърших, то трябва да ви светна червената лампичка", каза още актьорът, превъплатил се в образа на Куката в сериала.

С новия сезон зрителите ще се срещнат отново с някои от култовите персонажи като Джаро и Росен Гацов - Куката. Феновете ги очакват и срещи с нови герои и сюжетни линии. В един от новите образи ще се превъплъти актьорът Юлиан Вергов. Режисьор на епизодите ще бъде Виктор Божинов. Сценаристи ще се Борислав Захариев и Ваня Николова. Консултант на продукцията отново ще е Слави Ангелов. Снимките започват това лято, а епизодите ще бъдат излъчени в началото на 2025 г.

#"Под прикритие"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници