Джаро и младият Бахаров убиват наред в „Под прикритие“

Джаро и младият Бахаров убиват наред в „Под прикритие“
A A+ A++ A

Серия от обрати, нови герои и кървави екшън сцени очакват зрителите от 19 януари, когато тръгва новият сезон на „Под прикритие“.

Сериозна драма настъпва при любимеца на феновете Куката, пише в. „Стандарт“.

Мафиотът, изграден с харизмата на герой на Тарантино, ще захвърли голямото си упование - кръста. При това - със сериозни закани към небето. Куката обаче най-вероятно ще се издигне по ранг и влияние и така войната между Джаро и Иво Андонов ще се превърне в злодейски триъгълник, в който всеки разчиства сметки с другите. Героят на Вълев ще продължи да изсипва и любимите на публиката лафове, които често излизат извън рамките на сериала и стават всекидневни хитове.

Избягалият в Истанбул Джаро ще открие нов и неочакван съюзник - в екшъна влиза познатият от „Стъклен дом“, „Недадените“ и военния театър Явор Бахаров. Той и Джаро не само си говорят на езика на Кемал Ататюрк, но и заформят сеещ смърт дует.

„Джаро се връща по море“ е кратката реплика на Попов, която загатва за предстоящото отмъщение на мафиота. Героят на Владо Пенев обаче ще има и по-приятна тръпка през идващия сезон. Неговият инспектор е в обтегнати отношения със съпругата си, която преди няколко епизода се изнесе от семейния дом. Сега обаче красивата Лилия Маравиля, която играе госпожа Попова, ще се сдобие със съперничка. Бойка Велкова ще се развихри като прокурорка и ще впрегне целия си чар, за да свали Попов.

Иво Андонов става все по-кървав, ожесточен и безскрупулен бос. В една от сцените на трейлъра героят на Захари Бахаров зверски съсича със сабя лицето на друг криминален тип. „Имам предложение за вас, което мисля, че ще ви заинтригува“, казва в стил „Кръстникът“ Андонов, а после настава истинска касапница в ресторант и публичен дом. Насилието ще се разнообрази и от обесване на вериги, загатнато от предварителното клипче.

Зрителите ще видят сред новите обещаващи попълнения още Бойко Кръстанов и Йоанна Темелкова. Красавицата от театър „София“ става дъщерята на Джаро.

#Бойко Кръстанов #Йоанна Темелкова #Джаро #Куката #Явор Бахаров #Захари Бахаров #"Под прикритие"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Одобрявате ли кабинета "Главчев"