Jenite.bg подкаст: Еленко Ангелов: "Мъжете искат по-млади жени, заради комлексите си"

Jenite.bg подкаст: Еленко Ангелов: "Мъжете искат по-млади жени, заради комлексите си"
A A+ A++ A

Имат ли място игричките в една връзка? Докато Ивелина от "Ергенът" 2 смята, че те са необходими във взаимоотношенията, то Еленко Ангелов казва открито, че "му е писнало от игри" в любовта.

"Има жени, при които това нещо е необходимо, за да им запали искрата", казва Ивелина пред водещата на Jenitebg Подкаст.

Няма да повярвате, но в този епизод се отклонихме от темата, още реди да сме я обявили. Това не се е случвало никога преди...

Всъщност поканихме нашите гости, за да изясним един въпрос, който мъчи човечеството от векове. Защо мъжете избират по-млади жени?

"В повечето случаи се дължи на комплекси, тъга по отминалата младост. Основно комплекси...", категоричен е Еленко.

Според него по-голяма разлика от 5-10 години е недопустима в една връзка. Той смята, че ако отношенията не са подкрепени от истинска страст, всичко друго се разминава. Опитът му на психолог показва, че връзките, при които има по-голяма възрастова разлика по-лесно губят пламенните си отношения.

"Много зависи в каква възраст си. Когато учех в Испания, бях на 20 години. Тогава намерих любовта в лицето на един румънец, с когото имахме точно 10 години разлика", споделя Ивелина.

Тя допълни, че докато тя е целяла кариерно развитие и възможности за опознаване на света, той от своя страна е търсел стабилност и е имал желание да създаде семейство. 3 години, след като започват да се срещат, те прекратяват отношенията си.

Имала ли е тя връзка с по-млад мъж? Ще започнат ли мъжете да се влюбват във виртуални жени, създадени от изкуствен интелект? Възможно ли е човек да се отърве от всички комплекси, работейки върху себе си? Гледайте и ще разберете!


#Jenite.bg и Peika.bg #Peika&Jenite YouTube #Jenite.bg

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници