Jenite.bg подкаст: Каква ще бъде 2024 година, според астролoгията?

Jenite.bg подкаст: Каква ще бъде 2024 година, според астролoгията?
A A+ A++ A

В предпоследния ден от годината ние вече сме нетърпеливи да разберем какво ни вещаят планетите за следващата! Затова поканихме астролога Ники Момчева в нашия подкаст, за да ни разкаже подробно какво предстои през новата 2024 г. Ники се занимава с астрология oт около 7 години и е по-известна в социалните мрежи като Astro Guide. В страницата ѝ можете да откриете информацията за най-различни аспекти на астрологията.

А сега нека разберем какво ни чака!

Това, от което всички се вълнуваме е прословутия ретрограден Меркурий, който успявa да саботира всеки наш опит да се справим със задачите си.

"Ретроградният Меркурий започна на 13 декември и продължава до 2 януари т.e. посрещаме новата година с ретрограден Меркурий. Не бих казала, че това е лошо. Обичам да казвам, че всяко нещо си има и позитивен, и негативен аспект - дори всеки един знак в астрологията", казва Ники.

В крайна сметка, периодът не е от чак толкова голямо значение, колкото това как ние реагираме на влиянието му.

"Интересното е, че 2023 г. започна с ретрограден Меркурий в Козирог и сега приключва с него. Новата година започвa с ретрограден Меркурий в Стрелец", допълва тя.

Ники Момчева посочва, че ретроградният Меркурий е период, в който трябва да преосмислим това, което сме постигнали през годината, темите, които са били актуални и дали сме доволни от резултатите си. Периодът се оказва и много подходящ да довършим работните си дела.

Каква ще бъде 2024 година, според астролoгията?

"2024 г. е последната преходна година пред едни нови още по-големи трансформации, които предстоят. След това, 3 големи планети, които са много бавни и специални - Нептун и Уран - също ]е сменят знаци. въпреки това 2024 няма да е за почивка, ще трябва да се заловим за работа и то много сериозно", обяснява Ники.

Оказва се, че според нумерологията, годината попада под числото 8. Това е кармично число, което изобразява и знака за безкрайност - каквото даваме, това и ще получим.

"през годината на фокус ще са финансовите въпроси. Подгответе се за изобилие и получаване. Там, където насочим енергията си ще има много добри резултати", допълва Ники.

Вижте интервюто ни с Ники Момчева, за да разберете какво ни очаква през новата 2024 г.:

#Jenite.bg #Jenite.bg и Peika.bg

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници