Астрологът Силва Дончева: България ще бъде оазис в трудната 2024 г.

Астрологът Силва Дончева: България ще бъде оазис в трудната 2024 г.
A A+ A++ A

Един разговор за бъдещето. Жената, която предвиди COVID-19 и войната в Украйна, прави прогноза за 2024 година. Светът е голям, прогнозите за него също - Силва Дончева пред Мариян Станков - Мон Дьо.

Страната ни ще се окаже оазис в една трудна година. България някак е по-встрани от лошите събития, които може би очакват света. Има един аспект през април и май месеци, който показва голяма динамика и изненада. Всичко някак ще се пренареди в държавата – ново начало, нови коалиции, нови партии, дори нови лица”, заяви Силвия Дончева и допълни, че за страната ни добрата новина ще бъде нов енергиен проект. „Има възможност да стабилизираме финансовата политика”, обясни тя.

Астрологът предполага, че са възможни бедствия, свързани с вода, подобни на това, което се случи в Царево през 2023 г. „Особено тревожен е август, защото там Юпитер и Сатурн влизат в лош аспект", поясни Дончева и припомни: "Знаем, че България последно е била в Скорпион през 1989 г., тоест има очаква се стабилност, но и огромни скандали".

Силвия Дончева разказа и какво бъдеще вещаят звездите за политическите фигури у нас – Бойко Борисов, Кирил Петков, Асен Василев, Христо Иванов, Слави Трифонов, Костадин Костадинов и президента Румен Радев.

Ако Дончева трябва да определи кои са думите, които най-добре описват очакващата ни 2024 г., то това биха били – магия и революция. „Ако говорим за магия, това е нова магия и съответно щом е ново, вероятно е и революционно. Предвид това, че имаме много силно въздействие, водещо на Марс, реално това може да бъде магия и на „Ескалибур”, магия на танц със саби. Цялата година, реално 9 или 10 месеца са под марсово влияние”, каза астрологът.

Задава се нова, войнствена ситуация заради знака на Скорпиона в 2024 г. „Говорихме и миналата година, че са възможни нови военни конфликти. Този, който започна в Палестина, между Израел и „Хамас”, всъщност може би е предястие на това, което следва през пролетта на 2024 г.”, добави Дончева.

„Важно е мощното влияние на Риби през годината, защото те са прикрити и коварни. В Риби е медицината, може би ни очакват много болести. Може да сме на границата на нещо като пандемия, епидемия, разрастване на болести, които да са по-невидими или да са последствие от нещо, което преди се е зараждало. Болести, които са по-продължителни, тунинговани, тоест не са естествени или са в резултат на COVID-19”, предупреди тя.

Астрологията сочи, че Плутон, планетата на смъртта, не е била под знака на Водолей от Френската революция. А сега влиза във Водолей за 20 години. Той е свързан с дигитализацията, банките, финансите и оръжията. На второ място планетата е свързана със службите за сигурност – разузнаване, контраразузнаване и киберсигурност. Всичко ще бъде в ръцете на службите, но ще има и страшни гафове, твърди Дончева.

Може да се окажем в свят на доста голяма бедност, на много болни хора, на хора без дом, посочи тя. „Всяко нещо може да е плюс и минус. Въпросът е, че хората пристъпват в момента към една нова линия, която е абсолютно непозната, която сменя парадигмата и традиционните ценности”, каза Дончева. Астрологът определи, че през 2024 г. трябва да бъдем състрадателни, за да успеем да преминем през премеждията.


#Силва Дончева

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници