Звезден скандал! Устата и Ивка Бейбе се хванаха за гушите (ВИДЕО)

Звезден скандал! Устата и Ивка Бейбе се хванаха за гушите (ВИДЕО)

Инстаграм/Телеграф

A A+ A++ A

Рапърът Иван Динев Георгиев, по известен като Устата, и инфлунсърката Ива Иванова, популярна като Ивка Бейбе влязоха в словесна война, разменяйки си подигравателни реплики.

Престрелката между двамата се разиграва по време на шоу, видеа от което обикалят TikTok. И ако на пръв поглед всичко изглежда на майтап, то това съвсем не е така. Тон за прехвърчането на искри помежду им дава ппровокативната водеща, която стреля първа по изпълнеля, а след това той й отговаря подобаващо, като засяга "болна" тема.

"Между другото, аз за първи път се виждам с Устата, това е нормално, защото аз в моя подкаст каня най-актуалните имена", изцепва Ивка, намеквайки, че рапърът е вече в пенсия.

Певецът обаче не остана длъжен на провокативната реплика, отправена към самия него и оставя водещата без думи.

"Ивка БейбИ, ако баща ти беше по-внимателен преди години щеше да си в мивка МЕЙБИ", забива Устата право в целта, като преди това подгрява с подигрвката, че с ръста си Ивка можела да мине права пред бюрото срещу него. След това майтапите на неин гръб продължват с пълна мощ и Устата отново се спира на телосложението й.

"Тя е известна с две неща (като има предвид тунигованите й гърди). Ивка, пандемията свърши защо са още социално дистанцирани, правят се, че не се познават? Толкова са отдалечени, че всяка е със собствено часово време, но нека да не се шегуваме на гърба на Ивка, все пак там са гърдите й!", шеговито казва дуетната половинка на попфолк певицата Софи Маринова в хита "Ти си бурята в сърцето ми", подновявайки подигвките, на които беше подложена в нета заради бюста си Ива, пише "Телеграф".


#Ивка Бейбе #Устата

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници