Ще бъде ли 2024 г. по-добра: Нумерологична прогноза от Ивелина Желязкова

Ще бъде ли 2024 г. по-добра: Нумерологична прогноза от Ивелина Желязкова
A A+ A++ A

С идването на новата година всеки има надежда за по-добро бъдеще, всеки от нас е чуди какво ли ще ни донесе тя. Съществуват можество способи, чрез които да разберем какво ни очаква занапред, но днес ще се допитаме до нумеролога Ивелина Желязкова.

Ивелина Желязкова е нумеоролог с дългогодишен опит. В процеса на своята близо 15-годишна практика, тя става известна със своите ясни и точни прогнози, както лични, така и с обществена значимост.

Ивелина описва нумерологията като своя страст и призвание от години. През практиката си тя успява да я усъвършенства като наука с откритията, които прави и проучванията за съвместимостите между хората. Освен това е лектор на курсове по нумерология в страната и на онлайн курсове в чужбина.

Нека видим какви са нейните прогнози за 2024 г.:

Първата стъпка преди да започнем е да разберем кое ще бъде числото на следвщата година. За 2024 събираме 2+0+2+4= 8. Това означава, че годината носи енергията на числото 8, което е материално число.

8 е числото на материята, материализирането, работата, трудът, парите, материалните неща, уреждане на финансови въпроси, дори и разпределяне на население и работна ръка и др. Фокусът върху цялата година ще бъде именно върху тези аспекти.

През 2024 г. трябва да сме подготвени за неща от най-ранообразен характер!

Също така годината ще бъде под влиянието на дом 8. В нумерологията дом 8 се изчислява по различен начин, от този в астрологията, но тълкуването му и в двете науки е сходно. В комбинацията на година 8 с дом 8 очакваме да се уредят много финансови въпроси в световен мащаб. Възможно е да се преразпределят пари, територии, ресурси, кредити и др. да се уреждат войни или да започват нови.

В самата комбинация на година 8 с дом 8 е заложена опасност от глобален инцидент, но нансоката му все още не е ясна. Възможно е да става дума за множество инциденти в различни точки на света. Можем да очакваме бедствия, катаклизми и дори нови размирици и войни.

Нека се върнем назад във времето в 2022 г., която носи енергията на числото 6. В 6-цата се уреждат много въпроси в различни сфери, а от там и се започват нови неща. Тогава започна конфликта между Русия и Украйна и това изигра огромна роля в световната политика и икономика. Това, което е започнало в година 6 влияе на следващите поне 3 години, докато се затвори цикъла до 2025г., а той започна трудно, което означава, че и 2023, 2024 и 2025 са трудни.

Месеците, в които са възможни промени в световен мащаб са февруари, юни, септември и ноември на 2024г. Ключовите дати през тези месеци са доста.

През август и септември 2024 г. има опасност от глобален инцидент, дори няколко на брой инциденти, като това се очаква най-вече през септември.

Самата година започва с месец 9, което означава, че е възможно да се уреди стар глобален проблем.

За България опасни месеци за инциденти, бедствия и катаклизми са май и юни. Възможно е през този период и някакво ново начало в управлението на България или значителни реформи.

През февруари или ноември е възможно да се приемат нови закони, които да разочароват хората. Февруари и ноември също са опасни за българите по отношение на инциденти и катаклизми.

Възможно е през 2024 г. България да е в сериозни противоречия с други държави. През юли и септември бихме могли да очакваме България да договори нещо или да сключи договори с други държави, някакво споразумение или примирие. Икономически България ще продължава да е зле, а инфлацията ще продължа да се развива.

Като положителни аспекти на годината може да се изтъкне повишаването на раждаемостта и възникването на реформи в обучението, науката и спорта.

През март и декември на 2024г. е възможно покачване на пенсии, заплати или детски надбавки или майчинство.

На фона на всичко което е възможно да се случва в световен мащаб, в България ще е леко и по-спокойно.

Автор: Ивелина Желязкова - Нумеролог

#нумерология

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници