Юксел Кадриев отвърна на хапливите клюки с песен (ВИДЕО)

Юксел Кадриев отвърна на хапливите клюки с песен (ВИДЕО)
A A+ A++ A

Дни след като в онлайн пространството започна да циркулира слухът, че шефовете на bTV поставят на Юксел Кадриев ултиматум или да се върне като репортер, или да напусне, водещият на новините отговори на хейтърите с кавър на любима своя песен.

Завистници на талантливия Юксел пробутват лъжливата информация, че ръководството на bTV не е доволно от работата на Юксел и е на път да го понижи или уволни.

Припомняме, че едва преди месец по случай рождения ден на bTV Новините емблематичният водещ бе отличен със специална награда от колегите си за цялостен принос в развитието на bTV Новините.

Заради хилядите часове в ефир и признанието на колегите му, Кадриев се чувства съвсем комфортно на работното си място и реши да затвори злите усти като публикува нова песен в YouTube.

Юки, както го наричат близките му, от известно време развива своя музикален талант с уроци по пеене и пиано, пише "България днес".

След като миналата година изпълнението му на "Let it snow" взриви социалните мрежи и получи почти половин милион гледания, тази зима той публикува кавър на песента на Роби Уилямс "Angels".

#Юксел Кадриев

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници