Jenite.bg подкаст с Филяка за женствените мъже и мъжествените жени

Jenite.bg подкаст с Филяка за женствените мъже и мъжествените жени
A A+ A++ A

"Имам наблюдение, че в днешно време момичетата се възпитават по мъжки модел. Това се случва особено ако детето е едно или или брат момче. При две момичета, женската енергия успява да се съхрани по-добре", твърди Филяка в новия епизод на Jenitebg подкаст.

В новото видео в канала ни разгледахме темата за жените с мъжка енергия и изместването на ролите в отношенията. Този път гостът ни е един, но е напълно достатъчен, за да разнищим тази необятна тема. При нас бе Филяка, а какво си казахме, можете да откриете в следващите редове.

"Смятам, че мъжът трябва да бъде по-иницииращ и закрилящ, а жената да бъде тази, която дава подкрепа и с "по-фини настройки" успява да въведе уют в дома, в комуникацията", продължава той.

Филяка е и привърженик на тезата, че липсата на комуникация може да бъде пагубна за връзката Според него, напрежението, което се наслоява при нейната липса е именно онова, което води до раздяла.

"Няма значение дали мъжът е алфа-мъжкар или мамино синче. Комуникацията е ключова във връзката", твърди той.

Но имаме ли разминаване в ролите и води ли непременно да раздяла?

"Не смятам, че това разминаване е ключово при разделите. Това е само един от нюансите. Основното, според мен е, че живеем в много динамично общество. Докато преди 20 години сме можели да се запознаем с човек само от нашия обществен кръг, то сега можем да срещнем някого на другия край на света", обяснява Филип.

Но кой трябва да взема решенията във връзката? Какви са малките решения, които правим, но които оказват неоспорим ефект върху отношенията ни? Всичко това и още много - в новото ни видео с Филяка!

#Jenite.bg #Jenite.bg и Peika.bg

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници