След скандалите: Мара Отварачката проговори за развода си с Миро

След скандалите: Мара Отварачката проговори за развода си с Миро

Инстаграм (архив)

A A+ A++ A

Нова любовна драма настъпи в отношенията на попфолк дивата Мария и мъжа й! Секси миньончето май пак се е скарало зловещо със съпруг №3 Мирослав. И всички побързаха да я разведат.

Според мълвата Отварачката окончателно, твърдо и категорично ще бие шута на бизнесмена. Мария дори е започнала да разчиства живота си от Миро - премахнала е всички техни общи снимки от социалната мрежа. В интернет пространството пък Мара вече не се представя с фамилията на Миро - Соколова, а с моминската си Кирова.

Самата Мария не пожела да коментира дали имаме новина и тя отново ще бъде свободна. Но и не отрече спекулациите, че с брака й с Мирослав е свършено.

"Не коментирам личния си живот. Благодаря все пак. Ще запазя всичко за мен. Това е мое право", каза пред "България Днес" Мария по повод информацията, че се развежда.

Не за първи път силиконовата бомба заличава всички връзки в мрежите, които я свързват с Миро. Най-вероятно двойката отново е имала бурна разправия помежду си и това е довело до драстичната мярка.

Чалга фурията се омъжи за бизнесмена преди 2 г. на скромна церемония. През миналата година дори загатна, че със Соколов мислят за общо дете. Мария има едно от първия си брак - 15-годишната Марая. А Миро има 2 - плод на любовта му с бившата му съпруга Вая.

Животът на певицата й избраника й обаче е като турски сериал - пълен с обрати, скандали, раздели, заплахи, побой, а накрая обяснения в любов.

Само преди 9 месеца Мария заведе дело срещу законния си съпруг и поиска развод. Причината - побой от негова страна.

Според близки до Мария атаката над миньончето е станал на 21 март в апартамента им в София след спор, който бил провокиран от силната ревност на Мирослав Соколов. Той си изпуснал нервите, ударил Мария и напуснал дома им. Тогава певицата подала сигнал в полицията, а след това си извадила медицинско.

Пред униформените, пристигнали на сигнала от певицата, певицата разказала, че и друг път ревнивият й съпруг й е посягал. Пред магистратите Мария разкри, че Миро е насочил пистолет към главата й. Това се случило през септември 2021 г., или 2 месеца преди да се оженят.

Не бяха изминали и две седмица от инцидента, в който Отварачката яде шамари, и силиконовата бомба се върна при мъжа си.

Мария призна тогава, че редовно блъскала и драскала мъжа си като израз на любов. Мирослав също я удрял, но от любов. Двамата обичали по-грубата игра.

"Оказа се, че лесно прощавам, когато обичам", каза още Мария.

Ако бракът й с Мирослав приключи, това ще е поредният удар на любовния фронт за Отварачката. Както вече стана ясно, Мария три пъти минава под венчилото. Преди да се врече във вярност на Соколов, миньончето на фолка бе омъжена за друг бизнесмен - милионерския наследник Християн Гущеров. Бракът им обаче не потръгна, изкараха едва две години като законна двойка и наследникът на бившия депутат поиска развод.

"Мария не иска семеен живот, тя предпочита разголения живот. Всичко това се натрупа и реших да предприема тази крачка. Прецених, че моето име не се свързва с нещата, които тя прави", обясни тогава Гущеров.

С първия си мъж - Димитър Андонов, от когото е рожбата й Марая, Мара също има скандали. Според слуховете бизнесменът изневерил на Отварачката и това сложило край на връзката им.

Ако любимият мъж ми изневери с някоя жена и аз разбера, присъдата е смърт! Еднозначно!", категорично заяви преди месеци Мария, попитана какво би се случило, ако хване на калъп човека до нея.





#Миро Дзвера #Мара Отварачката

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници