Радина и Коко пак разделени?

Радина и Коко пак разделени?

БНТ

A A+ A++ A

Турбуленциите в личния живот на Радина Червенова и Константин Каменаров нямат край. След като се разведоха, а после се събраха отново, трусовете във връзката им продължават. Отскоро Каменаров бил забелязван често да се среща с непозната и по-млада от него брюнетка, с която се виждали в уединени заведения в центъра на столицата, коментират близки до двойката. Очевидци на срещите им споделят, че той никога не бил придружаван от жена си Радина на тях и отстрани изглеждало сякаш флиртува със симпатичната млада дама, чиято компания в последно време предпочитал. Не е ясно дали тя е просто приятелка на Каменаров или нещо повече, но само преди две години бившият шеф на БНТ изостави говорителката, за да заживее със сестрата на Гергана Паси – Михаела Калайджиева.

Извънбрачната им авантюра продължи няколко месеца и приключи с фиаско, след което той взе уж категоричното решение да се върне при съпругата си Радина, с която са заедно от 30 години. Връзката им e преминала през много изпитания, но все пак е устояла във времето. Емблематичната новинарка беше простила на неверния си мъж и с взаимни усилия успяха да възродят брака си, но може би временно. „Последните две години бяха тежък период за нас. Всеки имаше своите трудности и те по някакъв начин ни раздалечиха. Но връзката, която имаме, е толкова силна, че не може да се скъса. А съм се опитвала. Но не се е получавало и не съжалявам. Имало е моменти, в които съм мислела, че човек трябва да бъде и малко егоист, да помисли за себе си, как да живее този живот по-добре. Но като че ли нашата връзка е като магия, това е една връзка на толкова години. Не мога да кажа, че се обичаме по-малко и сме влюбени по-малко. Просто имаме моменти, през които трябва да минем. И минаваме през тях с вяра“, коментира философски ситуацията Червенова.
„Говорим на един език дори когато сме в лоши отношения. Имаме такава любов, каквато рядко се открива. Простих му, но не крия, че обидата беше много голяма, трудно ми беше. По-важно е обаче той да прости на себе си!“, допълва още тя.

По време на първата криза в брака си Радина взела решението да бъде известно време сама и да анализира ситуацията на спокойствие. Заминала за Швейцария, където живее голямата ѝ дъщеря Десислава. Наследницата на звездата завършва академия по сценичен грим в Цюрих и сега организира снимки за списания там. „Убедих се, че ако човек не се научи да живее сам, той не може да живее и във връзка. Аз бях прекалено отдадена на този брак, на грижите за семейството и загубих себе си. Да живееш сам не означава да си самотен. Бях обградена с много приятели и с доста хора, които преоткрих. Усетих истинската им обич“, споделя журналистката, която тъкмо преживее един житейски удар и следва нов.

Драмата в брака им съвпадна и с друг тежък за нея период – борбата ѝ с коварната болест рак на гърдата. След 2 тежки операции и лечение към днешна дата тя е надвила диагнозата. От началото на новия тв сезон на всичкото отгоре Радина е безработна, след като бе пенсионирана от Би Ти Ви и „Преди обед“ . Говореше се, че ще се завърне със свое предаване на малкия екран, но плановете за такова на този етап били пропаднали, пише "Ретро".

#радина червенова #Константин Каменаров

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници