Прости му! Радина си прибра неверния Коко Каменаров

Прости му! Радина си прибра неверния Коко Каменаров
A A+ A++ A

"Старата любов ръжда не хваща" е стара житейска истина, която се отнася напълно за Коко Каменаров и Радина Червенова. Бившият шеф на БНТ е приключил с извънбрачната си връзка с близначката на Гергана Паси и се върна при съпругата си.

Любовта на Коко Каменаров и Радина Червенова се оказа по-силна от препятствията, които заставаха пред връзката им. Двамата отново са заедно, въпреки че залозите за това не бяха никак големи. Папараците на "Уикенд" ги засякоха да крачат в тандем в центъра на София и по всичко личеше, че звездата на „Преди обед” и дългогодишна говорителка на „По света и у нас” е простила миналите прегрешения на мъжа си.

Коко и Радина преживяха най-голямото сътресение в брака си преди около година. Тогава бившият генерален директор на медията имаше извънбрачни отношения с Михаела Калайджиева - близначката на Гергана Паси, та дори се заговори, че със съпругата му са пред развод. Днес обаче става ясно, че не е бил хлътнал чак толкова силно по чуждата жена, та да съсипе семейството си. Авантюрата му не е прераснала в нещо повече от временна забежка.

Преди няколко дни сем. Каменарови попадна в обективите на папараците как Коко паркираше автомобила си, а Радина му даваше напътствия от тротоара. Правеше впечатление, че 57-годишният телевизионер е сменил мощния си джип мерцедес с по-скромно возило, но и новата му кола е опасна, когато се управлява под въздействие на алкохол. За щастие този ден журналистът изглеждаше напълно трезв и нямаше риск да предизвика ПТП върху жълтите павета около Народния театър. Припомняме, че преди години той получи присъда за шофиране в състояние на опиянение и дори книжката му беше отнета за дълъг период. Това бе и основната причина той да се раздели преждевременно с поста си шеф на БНТ.

 

#коко каменаров #радина червенова

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници