Нана Гладуиш напусна предаването "Съдебен спор", ето кой ще я замести

Нана Гладуиш напусна предаването "Съдебен спор", ето кой ще я замести

Стоп кадър/НОВА

A A+ A++ A

Дългогодишната водеща на съдебното шоу "Съдебен спор" по Нова телевизия Нана Гладуиш обяви, че напуска предаването. Причината е, че иска да се предизвика какво ще ѝ предложи животът извън него, но призна, че решението е било дори по-трудно от тези, които е трябвало да взима по време на лечението си от онкологичното заболяване, пише dir.bg.

Предаването ще продължи с нова водеща, обяви главният редактор Жоро Игнатов, който изненада Нана лично в студиото. На изпроводяк екипът ѝ бе приготвил и видео с нейни култови реплики през годините.

Шоуто е в ефира на Нова телевизия от 3 октомври 2010 г. и през всичките 13 години го водеше именно Нана Гладуиш.

"Имам нужда да поема в различна посока, да си дам време. Това е линчо мой избор. Дори изборите по време на диагнозата ми не бяха толкова тежки. Животът ми мина тук! Едни от най-важните етапи преживях с вас. Жоре (Игнатов), след мъжа ми ти си единственият, който слушам", каза Нана, която редуваше смях и сълзи в последните си думи в предаването.

Тя благодари на екипа за годините съвместна работа и положителни емоции.

"Благодаря ви, че се смяхте и плакахте заедно с мен. Тръгвам си, защото искам отново да предизвикам себе си и да видя какво може да ми предложи животът извън Съдебен спор. И помнете, че това не е шоу, а е реалният живот".

Новата водеща на "Съдебен спор" е Ромина Тасевска, позната на зрителите като част от панела на "На кафе", обявиха в прессъобщение от телевизията.

"Поемам щафетата от Нана с благодарност и уважение. "Съдебен спор" е емблематично предаване, което ще продължи да вълнува хората и да не ги оставя безучастни. За мен то е наистина уникално и се впускам в предизвикателството с много желание и амбиция да даваме трибуна за решаване на истински човешки проблеми", коментира Тасевска.


#Нана Гладуиш #Ромина Андонова #Съдебен спор

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници