Мощни древни цивилизации на хора-мутанти и змиевидни гущери водили ядрена война на Земята

Мощни древни цивилизации на хора-мутанти и змиевидни гущери водили ядрена война на Земята

Pixabay

A A+ A++ A

В много митове и легенди от различни части на планетата има потвърждение за глобален катаклизъм, или потоп, унищожил по-голямата част от живота на Земята. Същите легенди говорят за могъщи цивилизации, чието техническо ниво може би е надминало дори нашето. Но имайки такава сила, биха ли могли те самите да започнат глобална война помежду си, която да завърши с почти пълното унищожение на целия живот?!

Фактът, че в древни времена на Земята е бушувала ядрена война, се доказва от редица признаци. На първо място, това са белезите, оставени върху тялото на нашата планета от експлозиите на мощни ядрени бомби. На Земята са открити над 100 кратера, чийто среден размер е около 2-3 километра. Има и два огромни кратера: единият с диаметър 40 километра в Южна Америка, а вторият 120 километра в Южна Африка.

Ако те са образувани през палеозойската ера, тоест преди 350 милиона години, както смятат изследователи, тогава нищо не би останало от тях отдавна, тъй като вятърът, вулканичният прах, животните и растенията увеличават дебелината на земния слой средно с метър на сто години, пише "Труд".

Следователно след милион години дупка с дълбочина 10 километра ще бъде на нивото на повърхността на земята. Но фуниите все още са непокътнати (т.е. повече от 25 хиляди години, глобалната катастрофа според хрониките, е настъпила тогава), те са намалили дълбочината си само с 250 метра. Като вземем средния диаметър от 100 кратера на 3 километра, откриваме, че над Земята са експлодирали около 5000 мегатона тротилов еквивалент. Последиците са ужасяващи. Прах и сажди закриват Слънцето, настъпва ядрената зима.

В резултат на ядрените експлозии и предизвиканите от тях пожари се отделя огромно количество енергия и тя унищожава всички живи същества. Тези, които не изгарят, се задушават от въглероден окис. Хората и животните бягат към водата, за да намерят смъртта си там.

Но освен радиация, ядрената експлозия се характеризира с друго ужасно явление. Жителите на японските градове Нагасаки и Хирошима, които не са видели ядрената гъба, защото са далеч от епицентъра на експлозията, все пак получават леки изгаряния по телата си. Това се обяснява с факта, че ударната вълна се разпространява не само по земята, но и нагоре.

Пренасяйки прах и влага, тя достига до стратосферата и разрушава озоновия щит, който пази планетата от суровата ултравиолетова радиация. И това причинява изгаряния на незащитени участъци от кожата.

Хора мутанти

Както показват последствията от аварията в Чернобил, сега животните и хората, живеещи в близост до радиоактивната зона, имат мутации, водещи до циклопизъм. От легендите на много народи знаем за съществуването на циклопи, с които хората се бият. Втората посока на радиоактивна мутация е полиплоидията (удвояване на хромозомния набор, което води до гигантизъм и удвояване на някои органи: две сърца или два реда зъби). Останки от гигантски скелети с двойни редици зъби периодично се намират на Земята.

Третата посока е монголоидността. В момента монголоидната раса е най-разпространената на планетата. Включва китайците, монголите, ескимосите, уралците, южносибирските народи и народите на двете Америки. Но по-рано монголоидите са представени много по-широко, тъй като са открити в Европа, Шумер и Египет.

Четвъртото доказателство за радиоактивна мутагенеза е раждането на хора с деформации и раждането на деца с атавизми (връщане към техните предци). Деформациите след радиация са широко разпространени и се считат за нормални, така че тази рецесивна черта понякога се появява при новородени. Например радиацията води до крака с шест пръста.

Подземни убежища

Тези, които оцеляват от първите ядрени удари търсят спасение в подземните градове. С подобно на лазер устройство, те строят огромни подземни галерии, понякога високи над 100 метра, опитвайки се да създадат там условия за живот: необходимото налягане, температура и състав на въздуха. Тези "тръби" са твърде кръгли, за да се говори за техния естествен произход.

Лазерните оръжия очевидно са използвани не само за изгаряне на хора. Когато лазерният лъч достигне подземния разтопен слой, магмата се втурва към повърхността на земята, изригва и предизвиква мощно земетресение. Така се раждат изкуствените вулкани на Земята. Сега става ясно защо са прокопани хиляди километри тунели по цялата планета, които са открити в Алтай, Урал, Тян Шан, Кавказ, Сахара, Гоби, Северна и Южна Америка. Един от тези тунели свързва Мароко с Испания.

Ядрената зима продължава повече от 20 години. Тези, които остават под земята, постепенно губят зрението си. Новото поколение хора намалява размерите си до джуджета, за които различни народи имат много легенди. Те са оцелели и до днес и имат не само черна кожа, като пигмеите в Африка, но и бяла: Менехетите от Гвинея, които се смесват с местното население, хората Допа и Хама с височина малко над метър, живеещи в Тибет…

Днес не можем да кажем нищо за мотивите на онази отдавнашна война. Не знаем почти нищо за противоборстващите страни. Може би две праисторически цивилизации - хора-гиганти и змиевидни гущери - са водили смъртна битка.

#ядрена война

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници