„Никога няма да те забравя": Мат ЛеБланк сподели сърцераздирателна снимка от "Приятели"

„Никога няма да те забравя": Мат ЛеБланк сподели сърцераздирателна снимка от "Приятели"
A A+ A++ A

Мат ЛеБланк отдаде емоционална почит на Матю Пери - две седмици след шокиращата му смърт на 54-годишна възраст.

Иконата на "Приятели" ЛеБланк, който изигра ролята на най-добрия приятел на Чандлър Бинг Джоуи Трибиани, написа в Instagram: „Матю. С натежало сърце се сбогувам. Времената, които прекарахме заедно, честно казано са сред любимите моменти в живота ми. За мен беше чест да споделя сцената с теб и да те наричам мой приятел. Винаги ще се усмихвам, когато мисля за теб и никога няма да те забравя. Никога. Разпери криле и лети, братко, най-накрая си свободен."

ЛеБланк сподели сърцераздирателна снимка на актьорския състав на „Приятели“ - включващ също Дженифър Анистън, Дейвид Шуимър, Лиза Кудроу и Кортни Кокс, прегърнати с Пери на последния епизод през 2004 г.

Той публикува и снимки на Джоуи и Чандлър, прегърнати по време на шоуто.

Миналия месец петте звезди от „Приятели“ пуснаха съвместно официално изявление за трагичната кончина на актьора.

„Всички сме толкова съкрушени от загубата на Матю. Бяхме нещо повече от актьорски партньори. Ние сме семейство“, казаха те пред People . „Има толкова много за казване, но точно сега ще отделим малко време, за да скърбим и да обработим тази необозрима загуба.“

Звездите продължиха: „С времето ще кажем повече, както и когато можем“, продължава изявлението. „Засега нашите мисли и нашата любов са със семейството на Мати, неговите приятели и всички, които го обичаха по света.“

Пери беше погребан на скромна церемония на 3 ноември в Лос Анджелис - на церемония, на която присъстваха и неговите колеги от "Приятели".

#Матю Пери

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници