Топ астрологът Силва Дончева: Войната на Израел ще продължи 20 години! (ВИДЕО)

Топ астрологът Силва Дончева: Войната на Израел ще продължи 20 години! (ВИДЕО)

Стоп кадър/НОВА

A A+ A++ A

Когато установих точната астрологична карта на държавата Израел, се разкриха тревожни обстоятелства. Те сочат, че войната, която наскоро отново бе разпалена, ще бъде тежка и изтощителна. Самият факт, че очаквам да продължи двадесет години, е достатъчно обезпокоителен, защото тя може да се разпростре в неподозирано към момента голям район и да засегне огромен брой хора.

Тази меко казано тревожна прогноза направи топ астрологът Силва Дончева в собствено видео, качето в социалните мрежи.

"В картата на Израел от 14 май 1948 г., когато е създадена като държавата, най-коварната звезда – Алгол, е почти в съвпад със Слънцето! Алгол е наричана Главата на Дявола. Този съвпад се случва на линията на финансите, на линията на здравето и на линията на смъртта. Ако това беше човешки хороскоп, веднага щяхме да кажем – този човек се намира в постоянна опасност! Той трябва да се погрижи за здравето си и за живота си”, обяснява Дончева.

Според нея любопитните факти около хороскопа на Израел изобилстват. "Кое е най-интересното – че идващият съвпад на Марс и Слънцето на 18 ноември е в в пълна опозиция съответно с опасната звезда Алгол и Слънцето на Израел. И седи на линия на смъртта на Израел и на линията на парите на Израел.

Т.е., дори държавата да оцелее, тя ще се намира в страшен икономически колапс!”, коментира още астрологът.

Силва Дончева обяснява още, че в първия ден на нападението (на Хамас над Израел) – 7 октомври, транзитният Марс минава през Асцендента на държавата. Това на езика на астрологията също предвещава войнственост и проблематичност.

"Искам да разкажа още за тази звезда - какво означава Алгол. Това е Бета-та (втората най-ярка звезда в съзвездието) на съзвездие Персей. Защо е главата на Дявола, защо се свързва с демонични влияния? Защото

това е Персей, който там - където е Алгол, държи главата на Горгона Медуза. А тя е олицетворение на нещо чудовищно и се свърза с нещастие, погром, убийства, смърт", разяснява астрологът.


#Силва Дончева #Израел #война

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Любопитно
Последно от Любопитно

Всички новини от Любопитно »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници