Клъцни-срежи! Богданска - неузнаваема след як тунинг

Клъцни-срежи! Богданска - неузнаваема след як тунинг
A A+ A++ A

Александра Богданска вече доста е трудна за разпознаване. На своите 29 години бившата жена на Даниел Петканов сигурно сама не знае колко корекции е правила по себе си. Сравнение със снимка от зората на нейната кариера на подиума показва, че лицето й в момента няма нищо общо с вида, в който природата го е създала. Хората вече се чудят коя е тази, когато я показват по телевизията.

За 11-те години, откакто беше избрана за талисман на националния отбор по баскетбол досега, Алекс Богданска е направила пълна промяна във външния си вид. Моделката признава само за две пластични операции – на гърдите, в които била сложила силикон уж заради работата си, и на носа, който никой не знае защо отряза преди време заедно с Даниел Петканов, докато все още беше омъжена за него. Най-вероятно са платили на бившата двойка, за да си скъсят носовете с цел реклама на клиниката за естетична хирургия, която е извършила услугата. Постепенно, освен тези две промени, за които Алекс признава публично, във вида й тихомълком започнаха да изникват и всякакви други на пръв поглед уж незабележими разлики с оригинала. Резултатът обаче е тотална загуба на първоначалния вид на Богданска.

„Уикенд” извади снимки от първия конкурс за красота, на който високата благоевградчанка блесна, за да ги сравни с визията й днес – малко повече от 11 години по-късно. Промените са очебийни и ясно се вижда, че не се дължат единствено на отминаващото време. Личи, че целият овал на лицето е променен. Богданска има далеч по-изразени скули, брадичката й вече не е така заоблена и с меки очертания, както преди, веждите й имат съвсем различна форма и според специалисти тя е резултат от микроблейдинг, устните също са надути, макар и с мярка, а не като на други родни звезди, които имат склонност да прекаляват с хиалурона. Резултатът е огромна прилика на родната знаменитост със световната холивудска звезда Дженифър Лопес, но абсолютно никаква прилика със самата нея в оригиналния й вид. Ако някой, свикнал да гледа Богданска така, както изглежда в момента, я види на снимки от преди 10 години, едва ли ще я познае.

Проблемът е, че родната красавица продължава да се променя бавно и с малки стъпки, но очевидно без никакво намерение да спре. Както е тръгнало, накрая тя най-вероятно се превърне в двойница на всички останали жертви на естетичните процедури и пластичната хирургия.

#Алекс Богданска

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници