Фетишист с мръсни предложения към Алекс Богданска срещу 1000 лв. (ВИДЕО)

Фетишист с мръсни предложения към Алекс Богданска срещу 1000 лв. (ВИДЕО)

ФБ/Александра Богданска

A A+ A++ A

Има един много редовен фетишист, който иска да му пращам снимки на краката си. Това разказа моделът Александра Богданска в подкаст.

Тя поясни, че въпросният й предлагал 1000 лева за подобна снимка или "да си изпратя чорапите". Моделката сподели, че други популярни момичета й разказвали, че мъже им пишат, за да им пращат бельото си.

Богаданска сподели още, че получава и голи снимки от свои последователи.

Моделката нашумя около връзката си с Даниел Петканов. Двамата преминаха през бурна любов, последвана от разтърсваща раздяла. Години по-късно отново се събраха. Тогава се ожениха, а по-късно се появи и синът им Габриел. Докато през 2022 г. двойката обяви, че се развежда.

Това да бъда инфлуенсър не го избрах. То само дойде, поясни Богданска. Сутрин ставам в 6:30 - 7 ч. В момента имам свой личен агент. Той координира всичките ми ангажименти - комуникация с клиенти, партньори, графика на фотограф и монтажиста, когато имам насрочени снимки, обясни за ежедневието си като инфлуенсър тя, като разкри и че е отказвала над 40 000 лева за рекламна кампания.

Преди време личният й номер изтича в мрежата през музикален клип. Монтажистът пропуснал да заличи цифрите и телефонът й прегрял. Към момента очаквано номерът й вече е сменен, стана ясно от думите й.

Забранила съм на приятелки да ми пращат къде какво пише за мен. Забранила съм и на семейството ми да чете и вярва на такива неща, обясни Богданска, като разкри, че най-често й се приписвали отношения с различни мъже, цитира я "24 часа".

#Алекс Богданска

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »