Ужасия! Мъртъв бик се разлага на плажа южно от Царево (СНИМКИ)

Ужасия! Мъртъв бик се разлага на плажа южно от Царево (СНИМКИ)

ФБ/БиволЪ

A A+ A++ A

"Морето изхвърли мъртъв бик южно от Царево. Вече 3 -ти ден НИТО една институция не реагира на многобройните сигнали на гражданите! Животното отделя течности и се разлага на плажа на метри от маркираната екопътека за Ахтопол."

За това алармираха на Фейсбук страницата си от сайта БиволЪ.

"Рано сутринта на 7-ми септември е забелязан трупът. Изплувал е през нощта. Почиващи от близките вилички се обаждат на всички институции, на 112 и в рпу Царево...

И така 3 дни подред, а смрадта е ужасна, наоколо играят деца, заразата е във въздуха, почвата и морето...",пишат още те.

И се възмущават:

"Кметът многомандатник на #ГЕРБ ЛапАчев не реагира. Колегата му от Ахтопол, също отявлен ГЕРБерски кадър, днес следобед вече официално заявил, че трупът ще си остане на плажа! Що пък не да се използва като хамак на пясъка

От БАБХ ни вопъл, ни стон. С една дума до Второ пришествие, докато се пука и разлага на воля

Сега си представете подобна ситуация в някоя не дори европейска, а съседна нам държава :(((( Всъщност на тази територия #Държава очевидно НЯМА, а режимът на #МафиотскатаСглобка копае много здраво дъното!"Хората очакват поне Министъра на туризма Зарица Динкова да дойде и да се намеси лично. Животното явно няма как да бъде спасено, но поне почиващите наоколо да имат здравна сигурност и спокойствие, защото по морето туристическият сезон още не е закрит!

При необходимост може да превърнем удавения бик в атракция, като призовем международните агенции да го снимат и публикуват, подобно катастрофата в Каховка!

Снимките са от 7-ми следобед. Месността и заливчето сред местните е известна като "Ракетата"

Над него има станция на НИМХ."

#Царево

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Околна среда
Последно от Околна среда

Всички новини от Околна среда »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници