бТВ избяга от пряк сблъсък с "Капките" по НОВА

бТВ избяга от пряк сблъсък с "Капките"  по НОВА

НОВА

A A+ A++ A

Би Ти Ви тотално абдикира от борбата за рейтинг с "Капките". Това стана ясно от програмната схема на медията.

Телевизията, чийто доскорошен началник бе Антон Хекимян, реши да не заложи нито едно шоу, което да се излъчва в понеделник. Точно в първия ден от седмица "Капките" ще се дават по Нова тв. След убийствения и рекорден рейтинг, който имитаторското шоу събра през миналата година, началниците в Би Ти Ви решават, че няма смисъл да се борят с предаването, чиито лица са Рачков и Геро. И тотално отписват битката с конкуренцията.

Засега не е ясно какво ще се излъчва по първата частна медия у нас в понеделник.

Очакваше се, че Би Ти Ви ще се опълчи на Нова с "Денсинг старс". В предаването са събрани куп звезди, дори по-актуални и вървежни от тези в "Капките". То обаче ще се бори за рейтинг с кулинарното шоу "Хелс китчън". Стартът на "Денсинг старс" е на 20 февруари, когато е началото и на шоуто на Виктор Ангелов.

От Би Ти Ви очакват да спечелят дуела с "Нова" през останалата част от седмицата. Традиционно в сряда и четвъртък ще се излъчва "Ергенът". Обявеното за най-гледано и чакано шоу в България също се бори с готвачите на шеф Виктор Ангелов, тъй като то ще се излъчва цели 3 дни - от вторник до четвъртък.

В петък пък, от 23 февруари, на екран се завръща "Аз обичам България". Първите няколко сезона на формата се излъчваха по Нова тв, но сега правата са взети от конкуренцията от Би Ти Ви. За да вдигнат рейтинга до небесата, от първата частна медия у нас канят чалга иконите Галена и Азис, които да влязат в един от двата отбора в куиз предаването. Със сигурност попфолк изпълнителите ще получат солиден хонорар за изявата си. Наскоро ромският славей сподели, че трудно медия би го убедила да влезе в предаване, защото иска твърде висока сума.

Азис и Галена пристанаха на Би Ти Ви. Снимка: бТВ

От своя страна Нова тв залагат на доказания формат през последните няколко години - "Един за друг", което ще се излъчва по петък до неделя. Тази година Мария Игнатова ще застане до обичайния водещ Емо Чолаков. Иначе заради тематиката на шоуто, а именно влюбени двойки, "Един за друг" тръгва на 14 февруари.

#Нова #бТВ #"Като две капки вода"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници