Лепа Брена: Ванга ми каза, че ще сляза от небето!

Лепа Брена: Ванга ми каза, че ще сляза от небето!

ФБ/Лепа Брена

A A+ A++ A

Лепа Брена е поредното голямо име по света, която усеща дарбата на Ванга.

Една от най-обичаните певици на Балканския полуостров преди години посещава пророчицата. Десетилетия по-късно тя разбира, че всичко казано й от Ванга се е сбъднало, пише "България днес".

„Ванга беше уникална. Ако можех, сега щях да я прегърна, защото всяко нещо, което тя ми каза, впоследствие се сбъдна. Съжалявам, че тогава не можах да вникна в думите ѝ и да я разбера. Тогава тя ми каза: "Брена, няма да си почиваш и следващата година ще дойдеш от небето". Тогава ми се струваше невъзможно. Каза ми, че ще имам голяма къща, където ще живеят много музиканти и всички те ще работят за мен. А тогава нямах търпение да дойде празник и да си почина от колегите от групата. Каза ми и много лични неща. Тогава не исках да се женя, не ме интересуваше особено, защото исках да намеря правилния човек.

Ванга ми каза, че ще се оженя, ще имам деца. Мислех си, че когато се прибера ще забравя всичко, което ми е казала, но едно по едно предсказанията ѝ започнаха да се сбъдват. Най-голямата истина, която тя ми каза, беше, че ще пея цял живот. С годините остарявам и осъзнавам как пеенето е моята карма. Знам, че живея, за да правя хората щастливи", разказа още Лепа Брена.

Лепа Брена разкри и подробности за концерта в София, на който слиза от въртолет.

Тогавашният ми продуцент и мениджър беше уникален човек. Винаги ми обясняваше какво ме очаква, какво ще се случи с мен, подготвяше ме. Когато ми каза, че ще пеем в България и ще имам концерт на стадион "Васил Левски", аз му казах, че е напълно луд, защото това е чужда страна. Тогава не вярвах толкова в себе си, защото дотогава бях пяла на концерти само в Югославия. Нямаше стадион в бивша Югославия, където да не съм пяла заедно със "Сладки грех". Бях пяла и в други държави, но никога на големи стадиони. За мен да пея на "Васил Левски" звучеше като мисията невъзможна. Преди концерта бях отседнала във вилата на бившия социалистически лидер Тодор Живков, за да се подготвя и да си облека роклята, която подготвихме специално. Когато видях хеликоптера на Живков, бях изумена, защото беше огромен. Никога не бях летяла с нещо толкова огромно - това беше военен хеликоптер.

Минахме над един стадион, който беше празен. Казах на останалите: "Вижте, празен е! Ще приключим бързо и ще ходим да вечеряме!". Оказа се, че не е този стадион и продължихме да летим. След това минахме над друг празен стадион и реших, че можем да се връщаме във вилата и да си почиваме. Доближавахме се още повече до него и започнах да виждам сцената в средата на терена. Там беше моята банда "Сладки грех". Изплаших се, не можех да повярвам, че това е възможно. Как можех да повярвам, че над 120 хиляди души ме очакваха на стадиона. Тогава се обърнах към пилота и го попитах: "Ще ми подадеш ли бутилката коняк, който по-рано ми предложи? Наистина трябва да пийна".

За първи път в живота си се появих с огромен хеликоптер на концерт в друга държава, където хората дори не говорят моя език. Пилотът ми обясни, че ще държи хеликоптера на 10 сантиметра от сцената, аз ще сляза и шоуто ще започне. В този период аз вече се бях изморила от Лепа Брена. Работех твърде много, повече от 8 години и си мислех, че няма какво повече да ми се случи. Мислех си, че вече няма какво да ме развълнува. Когато се изправих на сцената - почувствах енергията. Това усещане е мечта за всеки един певец. Това беше най-невероятният концерт, който някога съм имала. Този концерт промени живота ми."

#Лепа Брена

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници