Влади Въргала: Цените по морето са страшни - един чадър на плажа изкарва повече пари от мен

Влади Въргала: Цените по морето са страшни - един чадър на плажа изкарва повече пари от мен
A A+ A++ A

Цените на морето са страшни. В това са убедени двама от известните българи - актьорът Влади Въргала и голямата родна актриса Латинка Петрова, която живее много бедно от години.

"Цените по морето всеки ги определя по собствено усмотрение, но трябва да има реципрочност в категорията и в обслужването", заяви Въргала. На обичания актьор му е обидно, че един чадър на плажа изкарва повече пари от него.

В средно заведение две кебапчета и едно кюфте струват близо 30 лева, изчислява Латинка Петрова. Актрисата е ходила с децата си на Българското Черноморие и е сърбала от скъпотията.

"Добре е, че са децата, защото аз не мога да си го позволя. Иначе ресторантите и дискотеките били претъпкани от народ. Хората живеят като за последно", категорична е Латинка.

"Има страни, които се борят, но има и страни като нашата, които проявяват творчество в обедняването и инфлацията", категоричен е Въргала.

Според него играчите в петролната промишленост представят все по-сложни условия, за да може цените да се вдигнат.

"Ние сме малки. Нас могат да ни карат от лудницата в месарницата. И то в транжорната." Актьорът казва, че всичко се прави с цел народът да е зависим и в нужда. Защото тогава е послушен...", допълни Въргала.

#Влади Въргала #високи цени #цени

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Туризъм
Последно от Туризъм

Всички новини от Туризъм »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници