Потрес! Миро Дзвера цъфна по цървули на Именния ден на Отварачката

Потрес! Миро Дзвера цъфна по цървули на Именния ден на Отварачката

Инстаграм

A A+ A++ A

На Голяма Богородица фолкаджийката Мария отпразнува именния си ден. Заралийката най-после се показа с благоверния си съпруг №3, с когото често се събират и разделят. Дълго време певицата не бе показвала общо фото с Миро Дзвера, но на именния ден на певицата двамата се снимаха и показаха как са отбелязали големия християнски празник. „Уикенд” забеляза, че семейство Соколови са вечеряли в известен гръцки ресторант в столичния квартал „Драгалевци”.

Впечатление прави облеклото на Миро, което е покъртително. Лихварят е нахлузил маркови чепици „Баленсиага” за 1190 лева, които приличат на цървули. Премяната му се допълва от тениска и 7/8 шорти, с навити крачоли, на същата марка. Широките гащи на Мирослав струват 1200 лева и приличат на пижама. Тениската на Дзвера е със стотачка по-скъпа и единствено тя е подходяща за вечерно облекло в ресторант.

„Когато имаш пари и нито капка класа! Не бих използвала и думата селянин за „господина”, защото, ако беше, цървулите щяха да са му по мярка поне” – пише в социалната мрежа фенка на Мара, която е забелязала чепиците на едрия бизнесмен, които са му няколко номера по-малки и петите му видимо стърчат.

Изборът на дрехи и обувки на Соколов наистина е потресаващ. Покрай него и Мария залитна към грозните, безвкусни и широки дрехи, които въобще не й отиват. За празника си миньончето на фолка се барна в дълга пола, къс потник, като сутиен, спортен суичър и скъпа чанта - всичко на модната марка „Баленсиага”. Проверка на „Уикенд” показа, че парчето плат, което скрива гърдите на Мария, струва 990 лева, полата й - 2200 лева, суичъра - 3800, а малката чантичка е точно 5 бона. Облеклото й е платено с дебитната карта на Миро и струва общо 12 000 лева, като в тези пари не се включват обувките, които не се виждат, часовникът й и скъпите златни гривни, с които сумата навярно ще набъбне до 100 бона. Въпреки колосалните хвърлени средства, дрехите й изобщо не се харесваха на почитателите.

„Колко стилно се обличаше преди, сега е ужас, пълна безвкусица. Жълти нокти, спортно боди, червена коса” – хокат я последователи, а други допълват: „Днес - усмивка, ама утре пак ще я ступа”, визирайки боя, който Дзвера хвърли на Мария през пролетта. Тя обаче великодушно му прости в името на финансовия стабилитет.


#Мара Отварачката #Миро Дзвера

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници