Нова шокираща версия за смъртта на Денис Теофиков

Нова шокираща версия за смъртта на Денис Теофиков

Фейсбук

A A+ A++ A

Може да се окаже, че фолк певецът Денис Теофиков, който загина през есента на 2021 г. след мистериозен полет от 7-я етаж, е бил първата жертва на смъртоносната дрога фентанил у нас, разкриват запознати със случая от МВР, цитирани от вестник "Уикенд".

През последния месец частично бе повдигната завесата за появата на лабораторно създадения „синтетичен хероин“ на наркопазара в България. Това бе сторено от терапевти в клиники за лечение на зависимости, които алармираха за „фентанилова пандемия“, отнела живота на поне 10 човека само във Варна.

Според неофициални данни фентанилът е убил над 50 българи, и то само от началото на годината. Стотици други употребили го пък са отключили тежки психически заболявания вследствие на „изпържения“ от дрогата мозък. Двете водещи версии на следователите, разследващи странната смърт на младата фолк звезда Денис Теофиков, са самоубийство или нещастен инцидент, предизвикан след прием на дрогата фентанил. Разследването за гибелта на 21-годишния фолк изпълнител се точи вече почти 2 години.

#денис теофиков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници