Екстремно селфи погубило Денис Теофиков?

Екстремно селфи погубило Денис Теофиков?

Фейсбук

A A+ A++ A

Мистерия се завихря около гибелта на младия попфолк певец Денис Теофиков.

Разследващите все още нищят как и защо Теофиков полетя от 7-ия етаж и се озова на тротоара пред сградата, в която живее. Трагедията се случи в малките часове на 24 октомври 2021 година в столичния "Цариградски комплекс". Разследването за мистериозната смърт на 21-годишния Теофиков тече вече близо 2 години, а следователите така и не успяват да разберат дали наистина се е самоубил, дали е бутнат, или пък е мотивиран от някого да сложи край на живота си. Това научи "България днес" от свои източници в МВР.

"Разследването все още продължава, докато не свърши, не можем да даваме повече подробности. Действията по изясняване на обстоятелствата текат", каза за "България Днес" Мадлен Шишманова - говорител на Софийската районна прокуратура.

След близо 2 години ровене ченгетата под надзора на наблюдаващ прокурор от Районната прокуратура в столицата попадат от една задънена улица в друга. Към момента водещите версии са, че Теофиков сам е решил да сложи край на живота си или е станал трагичен инцидент по време на купон. Според разследващите до момента няма никакви данни за чужда намеса в смъртта на младия изпълнител.

Според една от водещите версии, която още се нищи, 6-7 младежи заедно с покойния певец и приятелката му Алекса си спретват шумен купон в апартамента на Теофиков. По неофициална информация на партито има голямо количество наркотици и алкохол, както в самото жилище, така и в кръвта на присъстващите. Интересното е, че в кръвта на Теофиков не са намерени следи от наркотици. Впоследствие в същата сграда беше арестуван и местен дилър, за когото се смята, че редовно е зареждал Теофиков и компания с дрога.

Компанията е много бурна, даже съседи неколкократно подават сигнали заради шума в ранните часове на трагичния ден. Показанията на неговата приятелка Алекса са подложени на съмнение, след като се оказва, че не съответстват с фактите и с истината. Разпитани са и съседи на младия певец, които свидетелстват, че в един момент в апартамента, където са купонясвали младежите, е възникнал скандал. Версията за убийство обаче издиша, тъй като по тялото на певеца няма следи от удари или бутане или въобще каквато и да било външна намеса.

Също така от експертизите става ясно, че Теофиков е бил спокоен при падането, защото в белите му дробове няма следи от кръв, което обикновено се случва при убийство от такъв тип, заради уплах, предшестващ падането. Всички тези фактори почти категорично отхвърлят вероятността певецът да е бутнат от терасата или инцидентът да е станал при сбиване, сочи експертизата. Според запознати с разследването е напълно възможно Теофиков да се е качил на перваза, за да си направи екстремно селфи и тогава да се е случило немислимото.

#денис теофиков

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници