С*ксът дава възможност любовта да израства: С Лия от "Ергенът" и Елвис Яшов

С*ксът дава възможност любовта да израства: С Лия от "Ергенът" и Елвис Яшов
A A+ A++ A

"Сексът без любов е момента е много популярен, заради всичките приложения за запознанства и социални мрежи. Сексът е най-лесното нешо, което можеш да получиш и това, което всеки търси. Това много измести фокуса от това, че хората търсеха любов преди и намираха и двете", смята Лия, позната на публиката от участието си в сезон 2 на "Ергенът".

Нейният събеседник бе Елвис Яшов, известен сред почитателите си като Мастър Яшов и той изрази своята позиция по друг много наболял въпрос сред обществото, а именно любовта без секс. Той смята, че подобен феномен има, но не смята, че е добре и за двамата членове на една връзка.

"Без сексуален баланс, човек няма как да получи дълбока радост от нищо. Връзката между Ин и Ян е много важна - първо да се случва в хората индивидуално и след това да я обменят правилно. Това става само чрез секса", казва той.

Яшов описва любовта като по-високо ниво, но смята, че сексът дава възможността тя да израства.

"Сексът е началото. Чрез правилния, живия секс успяваме да създадем любов във времето", допълва той.

Но какво се случва, когато стане дума за по-сериозно взаимоотношения. Коя е основата, върху която се градят те, според нашите гости?

Елвис смята, че без уважение не можем да имаме здрави взаимоотношения, а Лия смята, че не трябва да натискаме мъжа за глупости, а само за наистина важни неща.

Но има ли секс без любов и любов без секс, разберете в нашето ново видео:

#любов

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници