Неспасяем! Джизъса завлече щерката на Ванко 1 в леглото на Златка и Поли

Неспасяем! Джизъса завлече щерката на Ванко 1 в леглото на Златка и Поли

Инстаграм

A A+ A++ A

Благо Джизъса може да сменя гаджетата като носни кърпички, но никога не сменя любимия си курорт. Трето поредно лято плейбоят води трета различна жена на абсолютно едно и също място на море. Става въпрос за луксозен комплекс край райско заливче на остров Тасос.

Ивана Главчева чукна 21 на Тасос
Ивана Главчева чукна 21 на Тасос. Снимка: Инстаграм

Там бившият футболист беше с плеймейтката Златка Райкова, след това с Полина Спасова, с която дори имаше краткотраен брак, а сега и с... щерката на популярния рапър Ванко 1, пише Хотнюз.бг.

Ивана Главчева отпразнува на гръцкия остров в Бяло море своя 21-ви рожден ден. Джизъса бе подготвил специална изненада за своето момиче. Край басейна с изглед към морския залив Благой бе опънал надпис от надуваеми балони, с който поздравява рожденичката. За красавицата имаше и голям букет от червени рози. По черен бански Ивана показа прелести и се щракна в басейна. Нейният татко се включи в поздравленията в инстаграм и написа под кадъра: "Най-яката жена! Ванко 1", а Главчева му отвърна със сърце.

Георгиев се гмурка в дълбините
Георгиев се гмурка в дълбините. Снимка: Инстаграм


Джизъса от своя страна бе ухилен до ушите на празника на настоящото си гадже и показа заслепително белите си зъби и мускули, напомпани до пръсване. Като част от забавлението по време на ваканцията на двамата се включва гмуркане с шнорхел и плавници в дълбините на морето.

В същия басейн бе и със Златка
В същия басейн бе и със Златка. Снимка: Инстаграм

Запознати от комплекса разкриват, че Джизъса толкова се е привързал към мястото, че дори си поръчва всеки път един и същ апартамент. Това означава, че всички жени от харема му спят в едно и също легло с него. В предишните години Благо водеше със себе си там дори и децата си Йоанна, Давид и Благойчо-младши. Сега обаче се е отдал изцяло на новата си изгора, в която не крие, че е безумно влюбен.

#Благо Джизъса

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Лайфстайл
Последно от Лайфстайл

Всички новини от Лайфстайл »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници