Закъса ли за мацки? Джизъса се точи за "Ергенът"

Закъса ли за мацки? Джизъса се точи за "Ергенът"

бТВ

A A+ A++ A

На футболиста му стана интересно да се изявява в риалити формати. След дебюта му във "ВИП Брадър" и отминалият неотдавна "Сървайвър", той е готов и за "Ергенът".

На въпроса дали би участвал в „Ергенът”, Джизъса без да се замисля казва: "Защо не? Бих участвал, да. Струва ми се интересно предизвикателство". "Да видим обаче дали ще има кандидатки – може пък да се уплашат от мен момичетата", допълни той в интервю за "Уикенд".

След участието си в "Сървайвър" Благой е свалил 14 кг. "Това е страшно много. Но сега се възстановявам, вече успях да си върна 6-7 кг. Като се прибрах, мислех само за ядене, нормално. Смятам, че до месец ще съм си пак в предишната форма", сподели още футболистът. Заради липсата на храна на Острова, вече не иска да вижда кокос дори и на снимка. "Кокос не искам да виждам и на снимка. Оризът също го намразих. Майка ми знае, че обичам пълнени чушки, и ме посрещна с чушки с ориз, но направих ужасяваща физиономия и дори и не ги погледнах. Не! Поне година няма да вкуся ориз!", категоричен е той.

#Джизъса #"Ергенът"

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай