Защо мъжете НЕ искат секс? - Еленко Ангелов и Ирина Карабаджак

Защо мъжете НЕ искат секс? - Еленко Ангелов и Ирина Карабаджак

jenite.bg

A A+ A++ A

"В днешно време имаш всичко на една ръка разстояние. Младите започват да изследват секслуаността и различните типове жени твърде рано - на 13-14 години", смята Еленко Ангелов.

Но това ли е основната причина мъжете все по-често да отказват секс в по-зряла възраст? Днес ще видим какво споделиха Ирина Карабаджак и Еленко Ангелов пред водещата на Jenitebg.

"Мъжете заемат по-високопоставени позиции и имат повече нерви в ежедневието. понякога са изцедени до такава степен, че не искат да си дойдат вкъщи и да разпуснат", споделя Ирина.

Тя смята, че съществува и още една причина, която отчуждава двамата партньори и това е именно рутината. Единственото решение, според нея, е да се направи нещо по-ярко и атрактивно, което да съживи любовта и страстта между двамата партньори.

"Мъжете все по-често отказват секс. Защо? Една от главните причини е липса на тестостерон - неговото качество и количество. Както и да се храним, ние сме обградени от битова химия - как след това подуване да ни се прави секс? Работим по начин, който ни изцежда. Всичко това е кортизол, който разказва играта на тестостерона", потвърждава Еленко.

Ирина, от своя страна, подчерта важността и на физическите фактори, като за нея най-големият убиец на страстта е рутината!

"Аз съм home office и постоянно съм в рутината. но по някога съм в настроение да посрещна мъжа гримирана и в готина рокля. Така се чувствам жена, а той осъзнава, че не се гримирам само, за да ме оцени обществото, а искам той да ме оцени", споделя Ирина.

#мъже

Последвайте ни в Twitter и Facebook

Още по темата:

Коментирай

Най-четено от Интервю
Последно от Интервю

Всички новини от Интервю »

Инбет Казино

Анкета

Отрази ли се инфлацията на джоба Ви преди великденските празници